Vil du være Scrum Master i et nyt udviklingsteam?

7000, Fredericia

Vi er på en agil rejse – og vi mener det virkelig, når vi siger, at du kan påvirke den.

“Teamet er ret nyt, så der er særlig god mulighed for at påvirke processerne og kulturen. Og så har vi Scrum Master Guild, som du bliver en del af. Gennem den kan du være med til at videreudvikle vores scrum-metoder på tværs af Bankdata og også videreudvikle dine egne evner med hjælp fra et stort og stærkt sparringsnetværk.” – Afdelingsleder Kenn Kjeldsen

Nyt team, ny mission, nye muligheder

Du finder din nye arbejdsplads i kundeafdelingen på vores kontor i Fredericia. Afdelingen består af i alt 3 teams, der står for at lave systemer relateret til bl.a. kundedata og kundeindskrivning.

Dit team består af i alt 8 teammedlemmer og en Product Owner, der specifikt er dedikerede til udvikling og drift af kundeindskrivningsprocessen for erhvervskunder.

Ved kundeindskrivning går vores kunder – pengeinstitutterne – i dialog med deres kunder og udveksler derigennem sensitiv information og dokumenter gennem vores systemer. Det kræver særlige løsninger, der gør processen intuitiv, nem og sikker for begge parter.

Teamet er sammensat af kompetente kolleger, der arbejder på et højt teknisk niveau inden for både legacy og moderne systemer, og samarbejdet er allerede i top. Så din vigtigste opgave bliver at videreudvikle Scrum og hjælpe teamet på rejsen mod at fremme DevOps-kulturen.

Helt konkret er det dig, der:

  • faciliterer processerne, herunder refinement, retrospective, planning, review osv.
  • hjælper teamet med at nå deres mål og fjerne forhindringer på deres vej
  • coacher og motiverer til optimering, både på team- og individuelt plan
  • sikrer fortsat god trivsel i teamet og samarbejde mellem team og Product Owner
  • sparrer med andre Scrum Masters i organisationen omkring det agile setup for at udvide din og dit teams agile horisont.

Har du styr på Scrum og udvikling?

Du er den fødte facilitator og har gennem tidligere jobs bevist, at du kan formidle viden til ledere såvel som teammedlemmer, og at du samtidig kan udfordre og motivere andre til at få opgaver udført og afsluttet med succes.

Med en positiv “just do it”-attitude og smittende humør har du også et særligt talent for at bygge tillid og optimere samarbejde mellem forskellige medarbejdere og grænseflader.

Derudover er vi åbne, når det kommer til din baggrund. Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund, så du forstår dig på udviklingsprocesser, og at du er PSM-certificeret. Men det vigtigste er, at du har arbejdet med agile principper og Scrum i en eller anden forstand, evt. gennem stillinger som Scrum Master, teamleder, projektleder eller lignende.

Vil du endnu mere? Her kan du!

Med tiden vil der komme forskellige muligheder for, at du kan udvikle dig. Du kan fx arbejde dig hen mod at blive afdelingsleder, arkitekt elle Product Owner og på sigt tage ansvar på tværs af områder i Bankdata.

Det hele afhænger af dit udgangspunkt, timingen og selvfølgelig dine ønsker. Men det er vigtigt for os, at du kan udvikle dig, hvis det er det, du vil, og det er i princippet kun dig selv, der sætter begrænsningerne.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.

Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kenn Kjeldsen på 79 24 22 64 eller Scrum Master Lonnie Thor 79 24 19 90.

 
Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen