Scrum master – er du agile by heart?

8600, Silkeborg

Om 1 år ser du tilbage på din tid hos os. Du har formet et spritnyt team – og sammen har I skabt en kick-ass agil udviklingskultur, der tager så mange kegler, at selv den mest hardcore bowlingnørd ville blive jaloux.

”Det her er en helt unik mulighed for at komme ind og skabe en ny kultur og et nyt mindset i teamet. Og du får masser af opbakning for at blive en succes,” fortæller afdelingsleder Carsten Læsø.

Klar til at møde dit nye team?
Du træder ind i et dugfriskt team sammen med 5 udviklere og 2 forretningskonsulenter. Formålet med teamet er at styrke vores fokus på digitale selvbetjeningsløsninger til erhvervslivet. Og det er det univers, du og teamet primært kommer til at dykke ned i.

Teamet er så nyt, at navnet ikke er fastlagt endnu – indtil videre kalder vi det Team Netbank. Men vores tanke er, at du og teamet i fællesskab beslutter, hvad I skal hedde.

Skab en agil kick-ass kultur
Din opgave bliver at gå forrest som den agile bannerfører i teamet. Og gennem en coachende tilgang sikrer du, at dine kolleger og teamet når det fulde potentiale.

Vores vision er nemlig at skabe et agilt DevOps team, hvor vi har dedikerede teammedlemmer, backlog og product owner, hvor fokus både er på nyudvikling og drift af netbanken.

Det betyder, at du bl.a.:

  • faciliterer og driver de agile ceremonier i form af sprint planning, daily, refinements, retrospectives og review
  • står for review sessions og refinements sammen med product owneren
  • understøtter teamet og sikrer, at dine kolleger hele tiden bliver bedre og yder deres bedste
  • har fokus på teambuilding og sikrer konstant udvikling i teamets processer og kompetencer
  • løser eventuelle konflikter
  • sikrer, at det agile mindset gennemsyrer alt, hvad vi gør – og at teamet selv tager initiativ til continuous improvements, for vi kører efter devisen ”you build it, you run it”.

Karrieremuligheder, der batter
Vi vil rigtig gerne holde på vores dygtige medarbejdere – og en af måderne, vi kan gøre det på, er ved at bakke op om din udvikling. Der er derfor mange veje, du kan gå inden for Bankdata.

 ”Med tiden kan du fx få ansvar for 2 teams, blive agil coach, product owner, udvikler med en cap som scrum master eller sågar afdelingsleder. Det afhænger af dine interesser og kompetencer,” fortsætter Carsten.

Du har et agilt mindset
Der er flere indgange til jobbet, og din personlighed er klart det vigtigste for os. For du kan skabe energi ved at være omfavnende og inspirerende – ikke ved at uddelegere og give ordrer. Samtidig ved du, hvad du skal gøre for, at teamet selv tager ansvar og bevarer sin autonomi.

Og du er skarp til at facilitere og drive processer – fx i form af visual thinking, at tegne og storytelle ved refinment sessions, så teamet og stakeholders er helt med på, hvilken retning vi skal gå.

Derudover er det en fordel, hvis du:

  • har erfaring med Scrum og agile værktøjer i praksis
  • har arbejdet som coach tidligere
  • har en længerevarende universitetsuddannelse med fokus på menneskelige værdier og teknologi
  • måske kender til Jira og Confluence, og ellers er du klar på at lære dem.

”Du er agile by heart – og du har kendskab til det agile manifest. Du forstår at være der for dit team – ikke omvendt,” 
slutter Carsten.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Carsten Læsø på: 71 77 25 03 eller cao@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

I starten får du base i Silkeborg, og omkring september 2021 rykker vi til Aarhus.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.