Scrum master – driv vores agile rejse

Vil du coache 2 high-performance teams til succes i et af Danmarks største IT-udviklingshuse?

”Vores udviklingsarbejde er enormt vigtigt. Hver dag bruger 7500 medarbejdere i bankerne vores portaler og 1,6 millioner danskere bruger netbank – dermed har det stor betydning for både banker og rigtig mange kunder,” forklarer Kenneth Jes Juliussen, afdelingsleder af Udviklingsstøtte

Vi er udviklernes udviklere
Som Scrum master får du 29 kolleger i afdelingen Udviklingsstøtte. Her skaber vi de platforme, værktøjer og processer, som Bankdatas 500 udviklere skal bruge for at arbejde effektivt.

Afdelingen har 3 teams, og du får ansvar for 2, der hhv. arbejder med tools og processer på vores mainframe og med platforme som netbank og medarbejderportaler. Sammen med 2 produktejere og 11 super specialiserede medarbejdere bliver du en del af 2 teams, hvor både humøret og det faglige engagement er tårnhøjt.

Derudover har vi gode kolleger i Indien, der understøtter afdelingen, og du vil arbejde med dem i samarbejde med afdelingens anden Scrum master.

Bring vores Scrum-setup op på næste niveau
Vores basale Scrum-setup er på plads, så din rolle bliver at fokusere på konstant forbedring i teamet og på tværs af virksomheden. Du faciliterer processer, koordinerer teamets opgaver og udfordrer den måde, vi arbejder på for at nå nye højder.

Du får stor indflydelse på vores arbejde og sikrer, at vi arbejder endnu mere agilt med et DevOps-mindset.

Udover dit arbejde med teamet inkluderer dine arbejdsopgaver, at du:

  • afholder eller deltager i tværorganisatoriske Bankdata-initiativer, hvor du får mulighed for at få indflydelse på Bankdatas videre agile rejse
  • deltager i tværfaglige opgaver – både i afdelingen og i Bankdata
  • optimerer processer op imod vores eksterne samarbejdspartnere og leverandører
  • underviser kolleger i at udføre agile tests – hvis du er stærk på det område.

Du vil få base i Fredericia, hvor din leder og størstedelen af dine kolleger sidder, med mulighed for også at arbejde i Silkeborg.

Erfaren Scrum master med gode samarbejdsevner
Du forstår de faktorer, der spiller ind, når et team skal fungere, og du er i stand til at skabe holdånd, fremdrift og resultater. Der er flere indgange til denne stilling, og din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Vigtigst for os er, at du:

  • har erfaring som Scrum master eller agil coach og gerne har et DevOps-mindset
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med forandringsledelse.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder af Udviklingsstøtte Kenneth Jes Juliussen på: 2365 7203. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen