Senior forretningskonsulent til Business Process Management

7000, Fredericia

Vil du spille en afgørende rolle i at være med til at effektivisere og automatisere arbejdsprocesser i Bankdata og i vores medlemspengeinstitutter?

Du og teamet strukturerer og automatiserer finansbranchens processer, som er et stort fokusområde. Du får mulighed for at udvikle dine færdigheder indenfor procesdesign og forretningsanalyse samt være bindeled mellem forretning og IT-løsninger. Det er dig, der dykker ned i de specifikke opgaver og forventningsafstemmer med fagspecialister, så vi udvikler de løsninger vi og vores vores kunder har brug for.

Velkommen til afdelingen Process Automation Center (PAC) i Bankdata
Du bliver en del af vores engagerede og dedikerede Business Process Management (BPM) Team, der består af en product owner, erfarne udviklere, forretningskonsulenter og teamets Scrum master. Vi procesautomatiserer, administrerer og vedligeholder IBM BPM-platformen i tæt samarbejde med et søsterteam, der arbejder med RPA, workflow og andre automatiseringsværktøjer. Afdelingen har base i Fredericia.

Du sikrer de bedste løsninger
Som det centrale bindeled mellem kunden og teamet er du den, der dykker ned i kundernes behov på prioriterede opgaver og forfiner dem til delopgaver som teamet kan arbejde med. Særligt for rollen er, at du typisk er i kontakt med fagspecialister og implementeringskonsulenter hos kunderne – da det er dem, der i sidste ende skal bruge og implementere vores løsninger. Du er altså inde over alle procestrin – fra udspecificering af behov til succesfuld implementering. Du kommer til at arbejde med forretningsanalyse og udarbejde procesdiagrammer f.eks. i form af beskrivelser af AS-IS og TO-BE.

Udfordringer, udvikling og godt fællesskab
Som forretningskonsulent er du med til at sikre, at vi overholder vores deadlines og leverer løsninger, der stemmer overens med kundens og product owners forventninger. Du kommer i kontakt med mange forskellige fagområder og får rig mulighed for at anvende dine færdigheder indenfor kommunikation, behovsafdækning og procesanalyse. Du vil ofte være den der fremviser vores løsninger for kunderne og agerer professionel sparringspartner for dem. Du vil løbende skulle tilegne dig ny viden gennem selvstudier, kurser eller uddannelse.

Men du er selvfølgelig aldrig alene om det. For når du bliver en del af Bankdata, bliver du også en del af vores brede netværk af forretningskonsulenter, udviklere og andre dygtige specialister i et arbejdsmiljø præget af faglig stolthed, frihed, ansvar og udviklingsmuligheder.

Vi forventer at du…

 • har en bred bankfaglig erfaring på mindst 5 år, så du kan sætte dig ind i pengeinstitutternes behov og processer
 • har en finansuddannelse og har arbejdet som f.eks. rådgiver, i backoffice eller en anden stabsfunktion.
 • har solid erfaring med procesoptimering og automatisering. Du har måske uddannelse indenfor BPM, lean eller lignende.
 • Kan omsætte behov til specifikke acceptkriterier, som teamets udviklere kan forstå og forme den rette løsning efter.
 • er god til at kommunikere både mundtligt og ikke mindst skriftligt. Dette gør sig bl.a. gældende ifm. udarbejdelse af implementeringsmateriale.
 • behersker engelsk i skrift og tale.
 • du tager ansvar for opgaverne i tæt samarbejde med dine kolleger.

Du er en succes når…

 • du sikrer gode relationer med kunder ved at sørge for, at der er styr på den daglige drift.
 • du er foran udviklerne med at beskrive user stories og sikre de rigtige acceptkriterier.
 • du tager ansvar for test af løsningerne og sikrer en høj kvalitet.
 • du sikrer løbende releases til tiden, så vi leverer værdi til kunderne hurtigst muligt.
 • du sørger for, at forudsætninger er på plads, så implementering er nem for pengeinstitutterne.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Søren Becher Andresen på +45 79 24 26 61. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling

Lidt om os:
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.