Vær med til, at definere sikkerheden for Bankdatas brug af cloud løsninger

7000, Fredericia

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud-sikkerhed og compliance? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive cloud-sikkerhed og compliance i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og compliance er øverst på dagsordenen?

Så er du måske Bankdatas nye Senior Cloud Security Consultant. Som Senior Cloud Security Consultant spiller du en afgørende rolle i afdelingens konstante mål om at være i overensstemmelse med gældende lov og krav i den finansielle sektor inden for sikkerhed og compliance i public cloud.

Helt konkret bliver du en del af et team der er ansvarlig for implementering af Bankdatas cloud-sikkerhed og får, sammen med teamet, ansvaret for at videreudvikle og implementere denne.

Dine opgaver ved Bankdata:
Som en af Bankdatas Senior Cloud Security Consultants vil du være nøglepersonen der sikrer, at vi har en tidssvarende og velfungerende sikkerhedsprofil i public cloud. Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Være med til at implementere cloud sikkerhedsforanstaltninger
 • Sikre at velbeskrevne best practice og implementeringsmetoder er beskrevet og forankret
 • Videreudvikle og vedligeholde Bankdatas sikkerhedsniveau i public cloud
 • Rådgive og vejlede i forhold til sikring af public cloud services, workloads og CI/CD pipelines
 • Sikre opbygningen af relevante kontroller inden for området
 • Risikovurdering af SaaS, PaaS og IaaS services

Som en naturlig del af jobbet får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du definerer og skaber selv de rigtige muligheder for netop dig. Fortæl os gerne om dine ambitioner i din ansøgning og/eller på samtalen.

Du bliver en del af en…
… professionel IT-sikkerheds- og compliance-afdeling med en høj faglighed. Her indgår du i et erfarent team, som har et godt samarbejde baseret på gensidig respekt, højt energiniveau og plads til en humoristisk omgangstone. Afdelingen består af 14 knalddygtige kolleger. Tværfaglighed og samarbejde i afdelingen er afgørende for, at vi hver dag lykkes.

Du vil referere direkte til Bankdatas afdelingsleder, Bo Rising, og din faste arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Fredericia.

Nu mangler vi bare dig ombord i teamet:
Du kommer formentlig fra en lignende stilling, hvor du har haft en væsentlig rolle i at drive implementeringen og rådgivningen inden for public cloud sikkerhed. Du er vant til at tage ansvar og gå forrest inden for dit ansvarsområde, og du sætter en ære i, at dine opgaver løses inden for aftalt tid og til høj kvalitet. Du trives med nye udfordringer og evner selv at drive opgaveløsningen såvel alene som i samarbejde med kolleger.
Med en løsningsorienteret tilgang evner du at se dine opgaver fra forskellige vinkler, og du er god til at sætte dig ind i de problemstillinger, som kollegerne i huset står over for.

Af øvrige kvalifikationer forventer vi:

 • Du har en relevant uddannelse og flere års erfaring med arbejdet med sikring og implementering af sikkerhed i cloud platforme i eksempelvis Google Cloud, AWS eller Azure
 • Du har forståelse for sikkerhedsarkitektur, netværks- og AD-sikkerhed
 • Du holder dig opdateret på det danske og globale trusselsbillede og kan omsætte disse i operationel sikkerheds sammenhænge
 • Du har forretningsforståelse og kan imødekomme forretningens behov og krav i sikkerhedsmæssige løsninger
 • Du formår at samarbejde på tværs, være nysgerrig og sparre med nærmeste kolleger
 • Du er god til at formidle både på skrift og i tale, og du kan sælge et budskab både op og ned i organisationen.

Interesseret?
Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt eller ring til afdelingsleder, Bo Rising på 7924 2919, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen.

Søg stilling

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lidt om os:
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.