Senior full stack-udvikler – til en moderne og effektiv webplatform

8600, Silkeborg

Vil du være med til at præge udviklingen af vores Umbraco Headless-platform og skabe fundamentet for de bedst performende hjemmesider?

Kan du lide af eksperimentere og udforske nye teknologier og muligheder?
Ønsker du god balance mellem arbejdsliv og fritid og at indgå i et team af dygtige kolleger? – så er det måske dig vi mangler.

På kontoret i Silkeborg bliver du en del af Team Next – et selvstændigt DevOps team, der har ansvaret for at udvikle, modne og drifte Umbraco Headless-platformen. Platformens frontend er bygget på Next.js og er solidt understøttet i backend af en Microservice-arkitektur.

Som full stack-udvikler er du med fra idegenerering og discovery til udvikling og drift. Dermed har du rig mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil, når du arbejder både på frontend og backend og er i tæt kontakt med vores medlemsbanker for at forstå deres behov og rejse.

Velkommen til Team Next – vi udtænker og udvikler de bedste løsninger

Du træder ind i et ungt og selvstændigt team. Vi har et helt fantastisk samarbejde ikke kun med vores kunder, men også med hinanden.

Og fordi vi selv ejer produktet, har vi en stor frihedsgrad til at finde de rigtige løsninger. Det betyder også, at vi ikke stopper før vi selv og kunderne er helt tilfredse, og at du får mulighed for at eksperimentere og udforske mulighederne i nye webteknologier.

Vi arbejder på at løfte platformen til next level så performance, intelligens og dataindsigt går op i en højere enhed, og vi dermed skaber den bedste markedsføringsplatform for vores medlemsbanker.

En teknologisk frontrunner – gerne med React erfaring

Du er en teknologisk frontrunner, der virkelig brænder for udvikling. Personligt er du typen, som kan lide at grave sig ned i opgaven for at finde den bedste løsning, ligesom du er nysgerrig og eksperimenterende i din tilgang til opgaverne. Da du vil være i tæt kontakt med vores kunder, er det også vigtigt, at du er god til at samarbejde og kommunikere på forskellige niveauer.
Derudover forestiller vi os, at du:

  • har min. 3 års erhvervserfaring og en relevant IT-uddannelse
  • har arbejdet med React eller lign. JavaScript framework, Node.js og SQL, ligesom du måske har prøvet kræfter med Next.js, Headless CMS, Openshift, Docker og Microservices
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Ring eller skriv til os

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Nielsen på 7924 2421 eller lin@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.