Få et stort ansvar som vores nye Senior IT-konsulent til Driftsopfølgning

7000, Fredericia

Vil du være et centralt bindeled mellem kunder, leverandører og vores interne kontakter på både akutte sager og driftsopgaver? Og vil du have stor indflydelse på vores drift i en virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er kendetegnet ved fleksibilitet og stor hjælpsomhed?

Få ansvaret for koordinering og drift af både store og små IT-opgaver
Som vores nye senior IT-konsulent bliver du en helt essentiel forbindelse mellem IT, forretningen og vores leverandører, når du koordinerer og følger op på retningslinjer for drift og kvaliteten heraf. I din hverdag får du en god blanding af mere akutte opgaver og sideløbende opgaver med driftsoptimering og -koordinering.

Opgaverne udføres oftest i samarbejde med kolleger fra din egen afdeling samt andre interne teams og underleverandører, hvor din indsats som koordinator på opgaverne er afgørende for den samlede driftskvalitet.

Specifikt vil du komme til at arbejde med:

  • afklaring og tilrettelæggelse af opgaver, der skal løses af andre, herunder støtte til DevOps-teams omkring ITIL-relaterede driftsprocesser
  • facilitering og teknisk styring af interessenter, der skal levere ind til en given løsning
  • facilitering og styring af implementeringsopgaver af forskellig art, der teknisk udføres af andre – fx ved større ændringer, der potentielt kan påvirke mange systemer
  • styring af underleverandører i forhold til driftsleverancer
  • håndtering af højprioritetshændelser i sammensatte miljøer ved bl.a. at inddrage interne og eksterne supportteams og sikre god kommunikation til kunden undervejs.

Velkommen til Driftsopfølgning – hvor vi altid har hinandens ryg
På vores kontor i Fredericia bliver du en del af et engageret team på 5 medlemmer, som alle arbejder med driftsopfølgning og -optimering. Vi har et utroligt tæt samarbejde og et stort fokus på, at der altid er plads til sparring og hjælp. Derfor står vi aldrig alene med opgaverne, og du kan altid få kvalificerede tanker og idéer af dit team.

”Det er et stærkt og erfarent team, hvor vi tilmed går meget op i, at vi udvikler os og lærer – især hvis der bliver begået fejl – så vi kan se fremad og blive endnu bedre i næste omgang,” siger afdelingsleder for Transition og Driftsopfølgning Bent Lind.

Teknisk snilde og erfaring samt gode kommunikationsevner
Med en god evne til at balancere din professionelle tilgang med en mere uformel og menneskelig rummelighed evner du at få dine stakeholdere med på vognen, så de både stoler på din faglighed og dig som person. Samtidig kan du formidle kompleks IT-viden til ikke-teknikere, og du kan omvendt også kommunikere forretningens behov, så de giver mening for teknikere.

Struktur, planlægning, vedholdenhed og opfølgning er blandt dine nøglekompetencer, og det gør, at du kan sikre en optimal styring af opgaver med flere aktører.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring fra større IT-installationer, så du har forståelse for processer med mange tusind brugere
  • måske har arbejdet med teknisk projektledelse eller i hvert fald været vant til at koordinere opgaver med teknisk kompleksitet
  • kan lide at bringe din faglighed i spil, når du skal vurdere omfanget af opgaveløsningen
  • har god teknisk snilde og erfaring med ITIL-driftsdiscipliner
  • selv kan løbe med en opgave og sikre fremdrift, men også trives godt i et team.

Du får rig mulighed for udvikling
I Bankdata kan du være sikker på, at vi tager godt imod dig med et skræddersyet indkøringsforløb – så uanset hvor mange års erfaring du har, sørger vi for, at du finder dig til rette i rollen. Sidst, men ikke mindst, kommer du ind i en organisation, der virkelig stræber efter at give vores medarbejdere en god balance mellem arbejde og fritid.

Lyder det interessant?
Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Transition og Driftsopfølgning Bent Lind på 23702040. Vi inviterer kandidater til samtale løbende, så søg allerede i dag.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger  om at arbejde hos Bankdata.