Senior Software engineer der brænder for microservice arkitektur og SRE

8600 Silkeborg

 

Vi søger en erfaren softwareudvikler. Vores nøgleord er microservices, DevOps og Sire Reliability. Du vil blive en del af et af vores teams der arbejder på vores net- og mobilbank. Du vil få muligheden for at være med til at bygge et nyt team vi op. Vi forventer at du som senior udvikler, kan udleve teknisk ledelse og være med til at sikre det rette tekniske design og coache og mentor dine team kollegaer, så vi får den bedst løsning. Desuden forventer vi at du har lyst til at deltage i at arbejde på tværs af teams for at sikre at vi udvikler de rette engineering practices.

Den platform du kommer til at arbejde med, er bygget op omkring microservices i Java, single page applikations og microfrontends. Desuden har vi etableret vores eget open-source design system, som du kan se på http://kirby.design.

Som produkt er vores net- og mobilbank kritiske for vores kunder, derfor er det vigtigt at vi hele tiden har fokus på SRE, og sikre høj avaliability og hurtige svar tider.

 

Teamet du bliver en del af…

Du får muligheden for at være med til at starte et nyt agilt team op, der ejer en del af vores nye net- og mobilbank. Teamet kommer til at forny og redesign vores systemer omkring brugerprofiler og digitale adgange. Vi arbejder så vidt muligt med at et team opnår end-to-end ejerskab af sit domæne, hvilket i særlig grad bliver muligt på dette team. Du vil derfor få stor mulighed for at være med til at påvirke hvordan det tekniske design skal se ud fremad.

 

Din rolle hos os…

Som udvikler på teamet, vil du primært arbejde på de løsninger i ejer. Samtidig vil du igennem guilds og lignende, kunne arbejde på hvordan vi på tværs af teams udvikler vores platform, og søge sparring i et stort netværk af dygtige udviklere. Som senior udvikler forventer vi at du har interesse og viden om principper så som defensiv kode og fault tolerence, automatisering af test, fault tolerence og container hosting, og har lyst til at forsætte med at udvide din egen viden og dele den med andre.  

Du vil i Bankdata, opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” (de første 3 måneder i jobbet), som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og Bankdata.

 

Vores forventninger til dig…

Vi forventer at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Viden om microservices arkitektur og erfaring med at udvikle microservices gerne i Java eller lignende.
  • Erfaring som tech lead, team lead eller lignende rolle.
  • Erfaring og kærlighed til web udvikling og web arkitektur.
  • Lyst og mod til at arbejde i teams, og deltage i sociale aktiviteter omkring teamet.
  • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger.
  • Kan holde humøret højt også når der er travlt.
  • Kendskab og tro på DevOps principper.

 

Praktik:

 

Teamet er placeret på Bankdatas kontor i Silkeborg. Spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk eller 28 14 66 29, grundet ferie, kan der være lidt ekstra svartid på henvendelser.

Ansøgningsfrist 20. august. Ansøgninger vurderes fra 1. august og derefter løbende.

Lidt om Bankdata…

 Vi er en moderne IT-virksomhed med mere end 800 medarbejdere, der er ejet af 8 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.

Søg stillingen