Forretningsinteresseret Senior Softwareudvikler til ambitiøst team med komplekse forretningsområder indenfor Kernebank.

7000, Fredericia

Du elsker selvfølgelig at tage en specifik problemstilling, nærstudere koden og finde den lillebitte slåfejl, der var skyld i udfaldet. Men kan du også træde et skridt væk fra computeren og tage det bredere perspektiv? Evner du også at tænke i den langsigtede forretningsmæssige udvikling? Så læs videre her.

Velkommen hos kernebank-specialisterne
Du får din daglige gang i Kontoteamet på vores hovedkontor i Fredericia. Det er os, der faciliterer en bred vifte af produktinfrastruktur og bearbejder data indenfor kernebank-funktioner som konti, renter og gebyrer. Vores produkter indgår ofte i andre Bankdata-løsninger eller direkte af bankerne igennem API’er. Der sidder altid mindst to eksperter indenfor hvert produktområde, så der altid er mulighed for vidensdeling og sparring.


Diplomatisk bindeled mellem udviklere og forretningsudviklere
I Bankdata arbejder vi i 14 dages sprint. Som Senior Softwareudvikler indgår du i Scrum-teamet sammen med de andre teammembers. I samarbejde med Product Owner og resten af teamet, vil du både have næsen dybt begravet i COBOL eller Microservice, men samtidig også indgå i dialog om forretningsmulighederne og de mere langsigtede produktvisioner.


Vi leder efter en softwareudvikler, der brænder efter at forstå forretningsdomænet og skabe de bedste softwareløsninger sammen med resten af teamet.” – Kenneth Jes Juliussen, afdelingsleder


Tryg opstart og gode udviklingsmuligheder
Vi laver en onboardingplan der sikrer du bliver klædt godt på, både på teknikken men også forretningsmæssigt. I onboarding-perioden vil du blive koblet på et produktområde, hvor den siddende specialist bliver din buddy igennem hele perioden. På den måde har du i opstartsfasen altid en kompetent kollega at sparre med omkring dit fokusområde, og vil lynhurtigt komme godt ind i arbejdet.


Det gør ikke så meget, hvis du ikke kender til samtlige programmer eller det specifikke område lige fra starten. Det skal vi nok lære dig. Du skal bare have drive og være nysgerrig, så vil du hurtigt få styr på det.” – Kenneth Jes Juliussen


Vi arbejder cross functional i teamet, og derfor vil du fra tid til anden prøve kræfter med de forskellige produktområder. Når du finder det felt, du er dygtigst til og brænder mest for, vil du fordybe dig i det og med tiden blive teamets go-to specialist. Der er altså gode muligheder for selv at sætte retningen for din karriere.


Vi har ’Grow, Perform, Succeed’ samtaler, hvor vi sætter retningen for din udvikling. Hvis du har ambitionen og evnerne, og finder noget, du gerne vil udvikle dig til eller som teamet mangler, så stiller vi gerne ressourcer til rådighed til at lære det.” – Kenneth Jes Juliussen


Vores forventninger til dig
Senior-titlen forpligter. Du er ambitiøs, både på dine egne og på teamets vegne, og du brænder for at udvikle dine kompetencer og hjælpe dine kolleger med at udvikle deres. Du er en god samarbejdspartner og er altid klar på at sparre og hjælpe til der hvor du kan.

Som Senior Softwareudvikler er der også høje krav til din faglighed. Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret, og du sætter en stor ære i dit softwarehåndværk. Vi ser derfor gerne at:

  • Du har 5+ års erfaring fra en lignende stilling, gerne som bindeled mellem IT og forretning
  • Du har værktøjskassen i orden, og har derfor gerne erfaring indenfor udvikling af Microservice/API, OpenShift, Apigee, Jenkins, Postman eller lignende
  • Du har noget hosterfaring, eller har mod på at lære det
  • Du har en relevant uddannelse, måske som software- eller IT-ingeniør, datalog eller lignende.

Interesseret?
Er du klar til at være bindeled mellem udviklere og forretning, hvad end du skal sidde og svede over koden selv, eller tænke i langsigtede forretningsperspektiver? Så send os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.  

 

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Kenneth Jes Juliussen, Afdelingsleder i Konto & Særlige Indlån, på +45 2365 7203 eller kjj@bankdata.dk.


Søg stillingen

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.