Senior full stack-udvikler – vær med til at skabe en moderne og effektiv webplatform

8600, Silkeborg

Vil du have mulighed for at arbejde med de nyeste webteknologier? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på vores helt nye Umbraco Headless-platform, der bruges af vores medlemsbanker til at lave egne hjemmesider?

Så grib chancen for at træde ind i en hverdag, der byder på muligheden for at eksperimentere og udforske, en god balance mellem arbejdsliv og fritid og helt igennem fantastiske kolleger.

Du udvikler vores platform og er i tæt kontakt med kunderne
På kontoret i Silkeborg bliver du en del af Team Next – et selvstændigt DevOps team, der har ansvaret for at udvikle, modne og drifte Umbraco Headless-platformen. Platformens frontend er bygget på Next.js og er solidt understøttet i backend af en Microservice-arkitektur. 

Som full stack-udvikler er du med fra idegenerering og discovery til udvikling og drift. Dermed har du her rig mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil, når du arbejder både på frontend og backend og er i tæt kontakt med pengeinstitutterne for at forstå deres behov og rejse.  

”Og selvom dine kodeopgaver når hele vejen rundt, er det ok at have præferencer i forhold frontend og backend,” fortæller afdelingsleder Line Nielsen.

Velkommen til team Nextvi udtænker og udvikler de bedste løsninger
Du træder ind i et ungt og selvstændigt team bestående af 4 tekniske eksperter – ligesom dig. Vi har et helt fantastisk samarbejde ikke kun med vores kunder, men også med hinanden.

Og fordi vi selv ejer produktet, har vi en stor frihedsgrad til at finde de rigtige løsninger. Det betyder også, at vi ikke stopper før vi selv og kunderne er helt tilfredse, og at du får mulighed for at eksperimentere og udforske mulighederne i nye webteknologier.

Bankdata vægter motivation og individuel udvikling højt
Det er vigtigt for os, at du trives og motiveres i jobbet. Derfor vil du også hurtigt opdage, at vi fokuserer på din individuelle udvikling. Fx får du mulighed for mindst 4 ”Grow - Performe – Succeed”-samtaler om året, hvor du sammen med din nærmeste leder iværksætter en udviklingsplan og drøfter karriereveje.

Desuden opererer vi med ”On the job training”, hvor du kan tilegne dig ny viden og kompetencer som en del af arbejdsopgaverne. Og så tilbyder vi selvfølgelig de bedste rammer for, at du kan få arbejdsliv og familieliv/fritid til at hænge godt sammen.

Et par års erfaring – gerne med React
Du er en teknologisk frontrunner, der virkelig brænder for udvikling. Personligt er du typen, som kan lide at grave sig ned i opgaven for at finde den bedste løsning, ligesom du er nysgerrig og eksperimenterende i din tilgang til opgaverne. Og da du vil være i tæt kontakt med vores kunder, er det også vigtigt, at du er god til at samarbejde og kommunikere på forskellige niveauer. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har min. 2 års erhvervserfaring og en relevant IT-uddannelse
  • har arbejdet med React eller lign. JavaScript framework, Node.js og SQL, ligesom du måske har prøvet kræfter med Next.js, Headless CMS, Openshift, Docker og Microservices 
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Ring eller skriv til os 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Line Nielsen på 7924 2421 eller lin@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag. 

  

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.