Senior frontend developer til Fintech-området

8600, Silkeborg

Vil du med på en rejse hvor ambitionerne er i top, hvor vi er teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og udvikler fremtidens online bank?

Vi leder efter en erfaren frontend developer der brænder for høj kvalitet, vidensdeling og vil være med på en rejse, hvor vi etablerer en micro frontend arkitektur der skal danne grundlaget for de næste mange års udvikling i Bankdata. Du vil blandt andet komme til at arbejde med at udbrede gode principper for frontend udvikling og -arkitektur, der så vidt muligt sikrer en frontend der ikke er tæt koblet og så testbar som muligt.

Vi arbejder efter agile principper (SCRUM) og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur der understøtter vores performance, leverance, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere. Vi arbejder med en værdi om at skabe ”hele mennesker”. Stemningen i afdelingen er præget af humor og har en stærk feedback-kultur der sikrer læring og udvikling (Continuous Improvement og Lifelong Learning).

Hos Bankdata får du en unik mulighed for at sætte retningen på frontend-udvikling der dagligt benyttes af vores 9 medlemsbanker. Med andre ord; du får ansvaret fra dag ét for at bygge fede software-løsninger.

Vi leder efter en profil der formår at:

  • Skabe og udbrede en fælles vision for frontend arbejdet på tværs af mange teams
  • Etablere en micro frontend arkitektur, så hvert team kan arbejde selvstændigt og release sin egen kode til glæde for brugerne
  • Hjælpe med at sikre struktur og principper for frontend arbejdet, herunder også principper for test af frontend koden
  • Sikre et tæt samarbejde med vores design system team
  • Hjælpe med at sprede og sikre gode devops principper efter ”you build it you run it” tankegangen


Vi forventer at du har:

  • Nogen erfaring med web udvikling
  • Stor kærlighed til web udvikling
  • Erfaring med Angular eller lignende frameworks og SPA


Din personlige udviklingsbane
Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at styre din egen udvikling, tage et ansvar på tværs af fagområdet og på sigt også tage et ansvar på tværs af Bankdata. Teknologisk Lead eller Software Architect er blot nogle af de funktioner, du kan udvikle dig ind i over tid. Du får optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger og vil have månedlige udviklingssamtaler med din nærmeste leder.

Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” (de første 3 måneder i jobbet), som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.

Vil du vide mere?
Spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk eller 28 14 66 29.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så søg hellere i dag end i morgen! 

Søg stilling


Lidt om os:
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.