Føler du dig hjemme når du hører microservice, SpringBoot, JPA, Jenkins, Docker og Kubernetes?

7000, Fredericia

Hvis du samtidig er nysgerrig, kan lide at eksperimentere og lege – tror jeg at det er dig vi mangler…

Vi mangler en Senior Software Developer i Team Integrations, som er en del af udviklingsområdet ”Kernesystemer”.

Bankdata er et af landets største it-finanshuse. Vi arbejder efter de agile principper i fx SCRUM og Kanban og vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvikle vore kompetencer – nyeste tiltag er at få DevOps indarbejdet i dagligdagen.

Arbejdet i Team Integrations!

Du kommer ind i et yders engageret og velfungerende DevOps-team, som er vores banebryder og formidler på vores nye Kubernetes miljø. Vi bidrager til opbygningen af platformen og tilhørende tools. Vi hjælper andre teams i gang på platformen men er også aktive omkring flytning af mindset og værdier og er på denne måde en væsentlig faktor i skabelsen af en helt ny arbejdsplads.

En anden væsentlig opgave er udvikling og drift af de microservices der er i vores varetægt herunder Bank-Connect og PSD2 (EU betalingsregulering). Vi gør os umage for at arbejde med industri standarder, så du har mulighed for at gøre en forskel fra dag et.

Som Senior Developer forventer vi at du tager ansvar for løsningerne og kan sætte den tekniske retning og udfordre pengeinstitutterne med at vælge de rigtige løsninger. Du udfordrer os i vores arbejde og metoder, og medvirker aktivt til optimering i vore udviklingsmiljøer.

Vi har brug for at du har indgående kendskab til mindst en af følgende teknologier:

 • SpringBoot
 • Jenkins/Groovy

Vi forventer du har kendskab til flere af følgende:

 • Process: Kanban/Dev-Ops
 • Byg: Jenkins/Artifactory/Docker
 • Afvikling: Openshift oven på Kubernetes
 • Monitoring: Prometheus/Grafana/Jaeger/Sonarqube
 • Spec: OpenAPI 3.0 - Swagger/Postman
 • Source: Git/Bitbucket
 • Stack: Java/SpringBoot/Rest/JPA/JMS

Vi tilbyder dig:

 • Masser af udfordringer, der giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder.
 • Passionerede kolleger, der brænder for deres felt.
 • Netværk i vores udvikler guild.
 • Mulighed for at påvirke Bankdatas agile rejse.
 • Attraktiv lønpakke (overenskomst under Finansforbundet).
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads og fleksibel arbejdstid

Dine udviklingsmuligheder fremadrettet:

Vi betragter medarbejdere som virksomhedens fundament, derfor arbejder vi målrettet med kompetenceudvikling og videndeling.

I Bankdata arbejder vi efter princippet continuous improvement og har en læringskultur der gør, at du opfordres til løbende læring og styrkelse af dine færdigheder. Du har selv ansvaret for konstant at forbedre dig og udvikle dig i din rolle. For at støtte dig i dette arbejde er der rig mulighed for uddannelse, deltagelse i kurser og konferencer.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Christensen på 5046 2863. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

 

Søg stillingen


Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.

Kernesystemer er en udviklingsenhed på godt 100 medarbejdere, fordelt på 5 afdelinger og 10 teams. I Kernesystemer ejer vi størstedelen af de data, som ligger til fundament for at kunne lave bankforretninger med kunder. Vi ejer bl.a. Kort, Betalinger, Konto og Bogføring. Teknisk set spreder vi os over flere forskellige tekniske platforme og kodesprog. Vi er inde i en spændende transformation, hvor vi arbejder med at implementere nye teknologier og metoder.