Senior Software Developer til et agilt team

8600, Silkeborg

Trives du i et agilt team hvor ambitionerne er i top, og kunne du tænke dig at være en af de teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og være med til at udvikle fremtidens online bank? Så er den perfekte mulighed lige åbnet op for dig! 

Vi leder efter en erfaren software developer der brænder for høj faglighed, kvalitet og gode principper. Du vil komme til at arbejde på et centralt team der er med helt i front, på fremtidens digitale bank. Vi arbejder i cross funktionelle teams, hvor hele teamet løfter i flok og tager stort ejerskab på løsningen. Vi arbejder på en platform baseret på microservices, hostet på en container platform. 2020 var året, hvor vi fik de første brugere på vores nye platform og 2021 kommer til at fokusere på videreudvikling og udrulning til alle Bankdatas ejere. I Bankdata prioriterer vi høj kvalitet og arbejder målrettet mod en DevOps kultur.

Som Senior Software Udvikler, forventer vi:  

  • At du har et overblik over de løsninger teamet arbejder med og samspillet med andre teams og resten af platformen.
  • At du følger med i nyeste principper inden for software udvikling, og at du har lyst til bringe det med indenfor hos Bankdata. Det er vigtigt, at du har lyst til at lære nyt og udvikle dig selv fagligt.
  • At du omfavner et full-stack synspunkt, hvor der er forståelse for at man ikke er lige god til alt, men samtidig ikke er bange for at kaste sig over både frontend og backend.

Vi arbejder efter agile principper (SCRUM) og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur der understøtter vores performance, leverance, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere. Vi arbejder med en værdi om at skabe ”hele mennesker”. Stemningen i afdelingen er præget af humor og har en stærk feedback-kultur der sikrer læring og udvikling (Continuous Improvement og Lifelong Learning).

Bankdata har blandt andet udviklingskontor i Fredericia, Silkeborg og Aarhus. I denne rolle vil din daglige arbejdsdag være på kontoret i Silkeborg, hvor du kommer til at sidde i et hus fuld af software udviklere, og hvor det vi lever og ånde for er software.

Din personlige udviklingsbane
Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at styre din egen udvikling, tage et ansvar på tværs af fagområdet og på sigt også tage et ansvar på tværs af Bankdata. Teknologisk Lead eller Software Architect er blot nogle af de funktioner, du kan udvikle dig ind i over tid. Du får optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger og vil have månedlige udviklingssamtaler med din nærmeste leder.

Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” (de første 3 måneder i jobbet), som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk eller på tlf. nr. 28 14 66 29.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg hellere i dag end i morgen!

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.