Senior software engineer til nyt team omkring net- og mobilbank

8600 Silkeborg

 

Vi søger en softwareudvikler, der vil arbejde med agil produktudvikling på vores net- og mobilbank. Du vil få muligheden for at blive en del af et nyt team vi starter op, som kommer til at arbejde med en moderne platform bygget op omkring SPA, microservice og microfrontends. Desuden har vi etableret vores eget open-source design system, som du kan se på http://kirby.design .

Vi arbejder på et produkt der skal have høj avaliability og hurtige svar tider, så interesse og erfaring med at skrive og design systemer der performance og har høj oppetid er et stort plus.

 

Teamet du bliver en del af…

Du får muligheden for at være med til at starte et nyt agilt team op, der ejer en del af vores nye net- og mobilbank. Teamet kommer til at forny og redesign vores systemer omkring brugerprofiler og digitale adgange. Vi arbejder så vidt muligt med at et team opnår end-to-end ejerskab af sit domæne, hvilket der i særlig grad bliver muligt på dette team. Du vil derfor få stor mulighed for at være med til at påvirke hvordan det tekniske design ser ud og sikre at det lever op til vores brugeres forventning og sikrer hurtige svartide og høj oppetid. I Bankdata arbejder vi efter devOps principperne, så vi sikrer at det vi laver både levere den forventede værdi og er sikkert i drift.

 

Din rolle hos os…

Som Senior udvikler på teamet, vil du primært arbejde på de løsninger i ejer. Samtidig vil du igennem guilds og lignende, kunne arbejde på hvordan vi på tværs af teams udvikler vores platform, og søge sparring i et stort netværk af dygtige udviklere. Vi forventer at du som senior udvikler, evner at lave gode tekniske løsning og gøre de andre udviklere på teamet dygtigere. 

Du vil i Bankdata, opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” (de første 3 måneder i jobbet), som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og Bankdata.

 

Vores forventninger til dig…

Vi forventer at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Viden om microservices arkitektur og erfaring med at udvikle microservices gerne i Java eller lignende.
  • Erfaring med Frontend og/eller backend udvikling.
  • Erfaring og kærlighed til web udvikling og web arkitektur.
  • Lyst og mod til at arbejde i teams, og deltage i sociale aktiviteter omkring teamet.
  • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger.
  • Kan holde humøret højt også når der er travlt.
  • Kendskab og tro på DevOps principper.

 

Praktik:

Teamet er placeret på Bankdatas kontor i Silkeborg. Spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk  eller 28 14 66 29.

Ansøgningsfrist 20. september. Ansøgninger vurderes løbende.

Lidt om Bankdata…

Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 8 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata .

 

Søg stillingen