Software developer/business consultant – datahaj til Data Warehouse i vores Modelling & Solutions- eller Business Intelligence-team

7000, Fredericia

Brænder du for komplekse dataopgaver, hvor du skal bruge din analytiske sans og nysgerrighed?

Så får du her muligheden for at spille en vigtig rolle i at sørge for, at vores kunder – bankerne – får værdifulde indsigter, der sætter dem et skridt foran konkurrenterne.

 ”Du bliver desuden en del af et team, hvor vi virkelig har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Og fordi vi har en stærk forbedringskultur, får du også rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre dig,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Bliv en del af et af vores to dygtige teams
De to teams, Modelling & Solutions (6 kolleger med base i Danmark og Indien) og Business Intelligence (5 kolleger i Danmark), arbejder tæt sammen omkring vores Data Warehouse og berører mange forretningsområder inden for bankverdenen. Begge teams er agile teams og arbejder efter Scrum-frameworket – og så er der stort set ikke ét møde, hvor vi ikke får os et solidt grin eller to.

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder og de andre afdelinger i Bankdata med at blive datadrevne og at give dem indsigt i data og  i deres forretningsområder via data. Når kunderne kontakter os, ved de, at vi følger opgaven til dørs, og vi er stolte af vores faglighed og vores kunders tilfredshed.

Giv kunderne den bedste indsigt via data
Lige nu har vi 2 ledige stillinger. Én i vores Business Intelligence-team og én i vores Modelling & Solutions-team.

  • Søger du ind i vores Business Intelligence-team, vil du blive en nøglespiller omkring udtræk, understøttelse af vores self-service BI samt udvikling af rapporter primært i PowerBI.
  • Søger du derimod i vores Business Solutions-team, vil du skulle arbejde med udvikling og vedligehold af vores produkter, som bl.a. tæller et credit rating-system.

Uanset teamet består din hverdag af at dykke ned i data, for at du kan hjælpe med at generere de indsigter, systemer eller løsninger, kunderne har brug for. Forståelsen af data opbygger du via afklaringsmøder og workshops med banker eller kolleger, som har en specifik forretningsviden.

Det kræver også, at du sætter dig ind i nye forretningsområder og forstår kundernes ønsker – og kan inspirere dem i forhold til værktøjer og nye tiltag. Vi er lige nu på vej fra traditionel manuel test til automatisk test og på sigt også automatisk deployment, så du får mulighed for at være med til at præge denne proces.

Byg på din faglighed i trygge rammer
Fordi vi i begge teams berører mange af bankverdenens forretningsområder, får du rig mulighed for at dygtiggøre dig undervejs. Vi arbejder med en forbedringskultur, hvor det er ok at fejle, og hvor vi eksperimenterer for at blive bedre. Det gør vi både sammen som teams og på det personlige plan, så du kan virkelig udbygge din faglighed i trygge rammer.

Du er klar til at udvide din værktøjskasse
For os er din indstilling rigtig vigtig. Jobbet kræver, at du er nysgerrig, kan sætte dig ind i nye fagområder og er åben over for at prøve dig selv af i opgaver, du ikke kender på forhånd. Det er din energi, vilje og lyst, der skal drive værket, og så skal du være klar på teamarbejde, hvor vi sparrer og støtter hinanden og ikke mindst griner sammen hver dag.

Vi arbejder med følgende værktøjer og kompetencer, som du enten har kendskab til eller interesse i at lære:

  • SAS-værktøjer – specifikt SAS DI studio og SAS EG
  • MS SQL Server Management Studio
  • Bitbucket
  • Jenkins
  • PowerBI (specifikt til Business Intelligence-teamet).

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for IT, økonomi, naturvidenskab eller lignende og har flair for programmering. Er du nyuddannet, er du også meget velkommen til at søge. Endelig er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Kim Løhde på 29 25 16 78 eller kil@bankdata.dk. Ellers du kan kontakte Scrum master for de to teams Ditte Mølgård Heide-Jørgensen på 79 24 17 76 eller dmh@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.