Enable Open Banking – vær med til at ændre Bankdatas strategiske retning som Software developer

8600, Silkeborg

Har du en lyst til at være med på de allernyeste løsninger inden for bankverdenen? Og skabe fremtidssikrede løsninger?
Du er med til at sætte dagsordenen for Open Banking i Bankdata igennem introduktionen af stringent zero-trust security-in-depth i organisationens API-lag.

Åbne APIer med OAuth/OpenID og Open Policy Agent (OPA)
Som udvikler arbejder du sammen med teamet om at designe, udvikle og implementere nye sikkerhedsløsninger indenfor Open Banking. Langt størstedelen af din tid vil gå med at udvikle løsninger til decentral autentifikation og autorisation for både kunder og medarbejdere. Dette vil især omfatte arbejde med OAuth/OpenID samt værktøjer til autorisationsstyring vha. OPA (Open Policy Agent). Erfaring med disse, eller lignende, værktøjer er en fordel men ikke et krav.

Udover at udvikle og implementere løsninger skal du også have fokus på vores operationelle setup. Du skal sammen med teamet bl.a. sikre, at både Mean time to recovery og Change Failure Rate er lav samt andre relevante metrikker. Med andre ord skal du være med til at sikre et produktivt, effektivt og stabilt setup I er stolte af som team. 

”Vi opererer med et DevOps-mindset i organisationen og med faglig stolthed, da vi påvirker en stor del af den finansielle sektor. Vi er ansvarsbevidste og sætter en ære i at lave løsninger med høj kvalitet,” fortæller afdelingsleder Claus Westergaard.

Stillingen er en unik mulighed for at operere på et højt fagligt niveau og du vil være med til at påvirke Bankdata og vores kunder. Du får mulighed for at udbrede et nyt koncept samtidig med, at du sætter dit præg på vores løsninger. Desuden håber vi, at du kan tage dit fag til helt nye højder ved at bringe din viden i spil inden for en lang række teknologier og principper som vi benytter, såsom:

 • DevOps-setup
 • Clean code, Secure Code og SOLID-principperne.
 • Container platforme (f.eks. OpenShift/Kubernetes)
 • Unittest og integrationstest
 • Programmeringssprog som Java, Go, Groovy, JavaScript, Rego m.fl.
 • Jenkins, Git og Artifactory
 • Din hverdag vil foregå i et agilt miljø, hvor vi arbejder efter de agile principper.

Et højt specialiseret team
Du bliver en del af afdelingen Applikationssikkerhed i Silkeborg. Afdelingen er delt i 3 teams og du vil indgå på teamet, som er ansvarlig for at designe, udvikle og udbrede sikkerhedsmodellen for Open Banking i  organisationen, samt sikre en stabil teknologistak med alt hvad det indebærer. Vores løsninger er centrale komponenter og netop disse vil du være ansvarlig for sammen med en række andre dygtige kollegaer. Teamet er sammensat af 3 udviklere samt 1 Product Owner, som alle arbejder på et højt fagligt/teknisk niveau. Kulturen i teamet er åben og ærlig krydret med højt humør.

Din personlige udviklingsbane
Det er i princippet kun dig selv, der sætter grænserne for din egen udvikling i Bankdata, og derfor kan mulighederne være mange. Vi har fokus på det hele menneske og investerer gerne i din udvikling, fx i form af efteruddannelse, kurser og e-læring.

”Jeg startede som forretningskonsulent, og blev så Scrum master, dernæst product owner, og i dag er jeg afdelingsleder. Der er virkelig mange muligheder her.” – Claus

Lidt om dig
Vi leder efter talent og personlighed, og i den her rolle er det vigtigt, at du har lyst til at grave et spadestik dybere i forhold til almindelig applikationsudvikling.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har en IT faglig uddannelse, eks. er datalog, softwareingeniør eller lignende med erfaring fra en større virksomhed
 • har erfaring med objektorienteret programmering. Vi anvender Java til hverdag, men du kan også sagtens komme i betragtning, hvis du eks. har erfaring med .NET eller lignende objektorienterede sprog
 • har erfaring eller har arbejdet med arkitektur og evner at tænke arkitektur og drift sammen
 • taler og skriver både dansk og engelsk.

”Du skal være en god programmør og være med til at skabe den rigtige arkitektur, men det er også vigtigt, at du kan udfordre kollegerne og sammen kan lave fremtidssikrede løsninger. Og så skal du have lyst til at bidrage til den gode humor i vores team.” – Claus

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Claus Westergaard Jensen på 2250 7064 eller cwj@bankdata.dk for yderligere information. Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

 

Søg stillingen


Vi glæder os til at høre fra dig.


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.