Softwareudvikler – Erfaring er ikke det vigtigste

7000, Fredericia

Motiveres du af at arbejde med spændende udfordringer? Så grib muligheden for at blive software developer i Bankdatas Kapitalmarkedsområde.

Du er nyuddannet eller er en mindre erfaren softwareudvikler med den rigtige uddannelse og en ambition om at blive en del af en professionel udviklingsorganisation med gode muligheder for både at bidrage - men også at lære en hel masse.

Vi arbejder blandt andet med udvikling af Backend, Frontend, API’er, PaaS og Microservices, og vi benytter for eksempel teknologier som Java, Angular, Rest, Jenkins, hvortil et godt kendskab vil være en fordel. Vi anvender også stadig Cobol og den stabile Mainframe. Vi forventer, at du, med baggrund i din uddannelse, bidrager vedr. de nye teknologier - så uddanner vi i resten.

”Du bliver en central drivkraft i den omstilling, vi er i gang med. ” fortæller afdelingsleder for Fonds, Boye Nielsen.

En af vores store ambitioner er, at DevOps gennemsyrer Bankdata med årene. Vi arbejder i små sammentømrede teams, som opererer efter You build it, You run it og som via kvalitetskode, målinger og metrikker sætter en ære skabelsen af kvalitetsløsninger.   

Hvad er der i det for dig?
Vores værdier betyder meget for os. Bl.a. VI, som signalerer, at vi står sammen om at skabe de bedste løsninger i teamet og på tværs af organisationen. Med værdien DET HELE MENNESKE er det vigtigt for os, at du trives såvel på job som privat, og her er fx en 36 timers arbejdsuge og mulighed for hjemmearbejde med til at få det hele til at spille.

Du kommer ind i et læringsorienteret miljø, og din udvikling tages seriøst med kvartalsvise møder, hvor vi lægger trædestenene til din kontinuerlige udvikling. Bankdata er en stor organisation, hvor du kan få luft under eventuelle ambitioner, og har du lyst til at påvirke bredt i området eller hele Bankdata, er senior og lead nogle af de roller, du kan træde ind i. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet.

Aktiv medspiller med stort drive
Vi arbejder agilt ud fra metoden Scrum, og du vil indgå i et Scrum team på 6 til 8 kolleger. I tæt samarbejde med Product owner, Scrum master og de andre team members vil I levere værdifulde løsninger til pengeinstitutterne.

For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive, og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og i dialog med pengeinstitutterne.

Det vigtigste er, at du vil det
Vi tror på, at det vigtigste er at du har lysten, nysgerrigheden og energien fremfor mange års erfaring. Og du trives i et miljø, hvor softwareudvikling er en holdindsats. Hvis du brænder for at tage del i vores transformation og løbende problemløsning, så kan vi altid lære dig det sidste.

Der er dog enkelte ting, vi forventer af dig. Det handler om, at du

  • har en uddannelse med dig som Datalog, IT Ingeniør, datamatiker eller professionsbachelor i softwareudvikling, Cand.merc. IT eller lignende.
  • er god til at forklare tekniske problemstillinger enkelt – og du har tålmodigheden til at gøre det igen om nødvendigt
  • er indstillet på konstant at lære

Interesseret?
Vi søger til flere teams, har du spørgsmål til jobbene, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Boye Nielsen på 40 33 76 82/ ebn@bankdata.dk

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at holde samtaler i november/december måned.


Søg stilling

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine knap 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.