Softwareudvikler til Bankdatas kapitalmarkedsområde – nyuddannet eller erfaren

8600, Silkeborg

 • Motiveres du af, at du løbende bliver udfordret til at yde dit bedste?
 • Motiveres du af et sted fyldt med højt kvalificerede kolleger som gerne vil udvikle gode løsninger til vores kunder samtidig med at vi udvikler os selv?
 • Har du lyst til at arbejde inden for det komplekse kapitalmarked, hvor du arbejder tæt sammen med super dygtige forretningskolleger såvel som vores dygtige kunder?
 • Har du lyst og mod til at arbejde med mange forskellige teknologier – helt nye såvel som de gode gamle velprøvede?

Så er det måske dig, vi søger til vores kapitalmarkedsområde. Her får du gode udviklingsmuligheder og kommer til at indgå i et stærkt fællesskab med mange dygtige kolleger.

I Bankdatas kapitalmarkedsområde indenfor Valuta og Derivater, har vi de sidste 5 år kørt et udviklingsprogram, der har skabt et godt fundament for fremtidens kapitalmarkedsløsning for vores medlemsbanker. Vi har udviklet og implementeret de fleste kapitalmarkedsprodukter og går nu i en ny fase, hvor vi udvikler løsninger til mere kundespecifikke behov hos vores medlemsbanker samt har forhøjet fokus på kvalitetssikring af vores løsning. Systemet inkluderer hele værdikæden inden for kapitalmarkedsområdet med mange brugere og høj kompleksitet.

Derfor har vi brug for en topmotiveret kollega, der skal indgå i vores Data og integrationsteam i Silkeborg og som skal være med til at videreudvikle de bestående løsninger såvel som være med til at tage nye værktøjer og systemområder i brug.

Dit fremtidig team og arbejdsopgaver
Teamet i Silkeborg består er meget erfarne softwareudviklere med høj viden og stor erfaring indenfor kapitalmarkedsområdet. Teamet har applikations- og driftsansvaret for flere dele af vores kapitalmarkedsplatform:

 • Løsning til administration af statiske data både til os og andre systemer i organisationen
 • Integrationsløsninger (realtid og batch) ind og ud af kapitalmarkedsplatformen
 • Data distributør til f.eks. komplekse risikoberegninger

De nuværende løsninger er overvejende udviklet på vores mainframe (COBOL og DB2) samt i vores Murex MX.3 installation (MX.3 workflows og Oracle).

Teamet ser ind i en fremtid hvor DevOps er en selvfølgelighed og starter nu en rejse hvor nye teknologier (værktøjer og platforme) er på dagsordenen.  Rejsen omhandler både Backend og Frontend udvikling. Vi kommer bl.a. til at åbne op for API’er samt at flytte os over mod PaaS og Microservices.

Denne rejse håber vi du med din baggrund vil være med til at understøtte.

En del af en stor organisation
Vi er omkring 60 kollegaer, som arbejder intensivt på kapitalmarkedsplatformen og dækker både MX.3 og omkringliggende systemer. Primære arbejdssted er Silkeborg men da området er delt over både Silkeborg og Fredericia, skal du regne med er der indimellem vil være transporttid mellem de to lokationer.

Ambitiøs og videbegærlig
For at lykkes har du evnerne og lysten til at arbejde i et højt specialiseret og internationalt miljø, og du trives med at samarbejde med mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde. Du har modet til at navigere i en kompleks organisation, og:

Det er en fordel hvis du:

 • Har lyst til at arbejde med Backend, Frontend, API’er, PaaS og Microservices
 • Har kendskab til Java
 • Har kendskab til Angular eller lignende frameworks
 • Har kendskab til Microservices og container teknologier
 • Har kendskab til Git og lignende workflows
 • Har kendskab til COBOL, DB2, JCL, OPC, MQ, XLST, SQL – disse områder er dog ikke en forudsætning
 • Har kendskab til at arbejde i agile projekter
 • Kommunikerer fejlfrit på dansk og engelsk
 • Har et godt humør og lyst til at arbejde i et team.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Kent Lauenborg på kel@bankdata.dk eller tlf. 29246992 eller Lead Domain Architect Thomas Kofod på  tko@bankdata.dk eller tlf. 31373155. Deadline for ansøgning er fredag d. 14. januar 2022.


Søg stillingen


Vi ser frem til at høre fra dig.

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.