Nyuddannet software developer til modernisering af kundeindskrivning

7000, Fredericia

Bankdatas Kunde Data & Kundeindskrivningsteam har påbegyndt et strategisk initiativ omkring modernisering af processen for kundeindskrivning, som støtter op om Bankdatas 2025 strategi. Derfor er vi på jagt efter flere dygtige softwareudviklere.

Stillingen er en solid mulighed for at skabe en karriere inden for en organisation som arbejder agilt og har stort fokus på DevOps. Bankdata er stor nok til at sikre dig fremtidige muligheder og lille nok til at have en familiær stemning. Og så kommer du til at sætte dit præg på morgendagens digitale løsninger.

En del af en udpræget agil kultur
I Bankdata arbejder vi efter agile principper (Scrum) og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur, der understøtter vores performance, leverance, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere

Du kan se frem til at sparre og samarbejde med 8 dygtige udviklere/arkitekter med både stor teknisk og forretningsmæssig indsigt.

Som Software Developer vil du:

  • Deltage i både nyudvikling samt stå for debugging eller re-design af eksisternde kode
  • håndterer deploy- og release-procedure selvstændigt samt monitorering af teamets løsning og dermed agerer proaktivt på drift
  • implementerer monitorering samt unit, regressions og automatiseret test som en naturlig del af din koding
  • foretager løbende forbedringer
  • Støtter op om og fremmer Scrum-events og have samarbejde med team og product owner.

Du er en succes i rollen, når du:

  • har fokus på værdiskabelse for kunden og din motivation for at arbejde efter DevOps/Agile principper stiger i takt med dit onboarding-program og erfaring i rollen
  • bidrager med forbedringer i teamet, så vi som team udvikler os
  • er med til at udvikle effektive IT-løsninger der sikrer en agil arkitektur
  • tager ansvar for din udvikling i samarbejde med din leder på løbende GPS-dialoger (udviklingsdialoger), hvor I begge er ansvarlige for din kontinuerlige udvikling i Bankdata

Karrieremuligheder, der batter
Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at præge teknologi-retningen, tage et ansvar på tværs af fagområdet og på sigt også tage et ansvar på tværs af Bankdata. Teknologisk Lead eller Software Architect er blot nogle af de funktioner, du kan udvikle dig ind i over tid. Du får optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger og vil have løbende udviklingssamtaler med din nærmeste leder, Helene Samuelsen.

Lidt om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende , men din uddannelsesrygsæk er formentligt fyldt med en kandidatgrad i Datalogi, en software-ingeniør-uddannelse eller som datamatiker. Måske er du nyuddannet, måske har du et par år på bagen. Du har under dit studie stiftet bekendtskab med softwareudvikling i Java og har forståelse for en microservice softwarearkitektur med REST-API’er. Kendskab til Angular, OpenShift, Jenkins, Docker, Kubernetes vil være en fordel i dette job.

Vigtigst er det, at du sætter retning på din egen faglige udvikling, tager ansvar for at løse problemer, når de opstår og giver plads til andre, så vi leverer, lærer og udvikler os som team.

Der er flere indgange til jobbet, og din personlighed er klart det vigtigste for os. Du skal derfor have en agil can-do attitude, og gerne en DevOps-tankegang – you build it, you run it – så du også har lyst til at tage del i drift og vedligehold af løsningerne.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Helene Samuelsen på: 28 30 91 79. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stillingen

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.