Fullstack udvikler med flair for frontend

8200, Aarhus N

Vil du være med til at udvikle og forbedre Boligportalen – systemet, der hjælper bankrådgivere og kunder over hele landet med at beregne og omlægge boliglån?

Så bliv en del af et af vores passionerede teams, som er gode til at bruge hinanden. Og uanset hvor meget eller lidt erfaring, du har med i bagagen, så tager vi din faglige udvikling alvorligt.

”Du får en stor grad af medbestemmelse, når vi sammen beslutter, hvordan løsningsdesignet skal skrues sammen,” siger Tine Enevold Poulsen, afdelingsleder for Bolig.

Vær med helt fra løsningsdesign over udvikling til drift

Du arbejder med Boligportalen, som er det system, bankrådgiverne bruger til at håndtere realkreditlån og boligfinansiering. Med brugervenlighed i højsædet optimerer og automatiserer du og dine kolleger processerne, så bankrådgiverne kan fokusere på deres kunder.

Derudover er vi i gang med at supplere Boligportalen med en mobil selvbetjeningsløsning, der skal støtte op om et effektivt og fleksibelt samarbejde mellem rådgiver og kunde.

Vi arbejder agilt og bekender os til DevOps principperne. Du er med i hele processen omkring udviklingen af vores løsninger og får en afvekslende hverdag, hvor der altid er spændende opgaver. Sammen med teamet arbejder arbejder du bl.a. med at:

  • refine nye løsninger i samarbejde med vores Product Owner og resten af dit team
  • designe og kode løsningerne både frontend og backend
  • reviewe hinandens kode for at sikre høj kvalitet og samtidig optimere feedback og læring
  • teste de nye løsninger og løbende lægge dem i produktion
  • vedligeholde og servicere teamets løsninger efter ’you build it, you run it’ princippet.

Få den tekniske førertrøje, hvis du ikke bærer den allerede

Alt efter dit erfaringsniveau har du alle muligheder for at blive teknisk lead på konkrete opgaver og får god plads til at gå forrest i forhold til teamets faglige udvikling.

Og hvis du ikke er der endnu, skal du nok nå dertil med tiden. Vi støtter nemlig op om din læring i form af kurser, guilds og faglige sparringsgrupper – og vi sørger også for, at du bliver udfordret i de daglige opgaver.

”Hvis du fx vil lære nye teknologier at kende, giver vi dig opgaver inden for dem – også selvom vi ved, at det selvfølgelig kommer til at tage længere tid. Men det er det værd, fordi den enkeltes faglige udvikling kommer os alle til gode,” fortsætter Tine.

Du får ambitiøse kolleger, der er der for hinanden

Du bliver en del af et selvkørende team på 8 kolleger, hvor vi er stolte af den værdi, vi leverer til forretningen, og også sætter en ære i at afprøve nye idéer og teknologier, så vi hele tiden udvikler os selv og vores tech stack.

Og så kan du se frem til et arbejdsmiljø, hvor vi er ivrige efter at gøre det godt overfor hinanden. Her er det gode råd fra en hjælpsom kollega aldrig langt væk.

Du er lige så glad for at samarbejde, som du er for at lære nyt

Det kribler i dig efter at udvikle din faglighed, og du deler gerne din viden med dit team. Her er du en aktiv medspiller, som gør sin mening gældende og dyrker det gode samarbejde fremfor det store ego. For du ved, at det at kode handler lige så meget om godt samarbejde som om syntaks.

Du går til udviklingsarbejdet med en kreativitet, der gør, at du let ser nye løsninger og muligheder. Og når du arbejder for at føre dem ud i livet, går du ikke på kompromis med kvaliteten.

Og så forestiller vi os, at du:

  • har en kandidatgrad i IT-produktudvikling, datalogi eller som ingeniør – den kan være dugfrisk eller have været i brug i flere år
  • er en skarp fullstack-udvikler med interesse for frontend og gerne erfaring med Angular web-development
  • har erfaring med Java-udvikling, Openshift, restful API’er og microservice-arkitektur
  • elsker at arbejde agilt og tror på DevOps-principperne
  • måske har arbejdet i en større virksomhed med systemer, der ligesom vores er komplekse og kræver en høj grad af kvalitet og sikkerhed – det er dog ikke et krav, at du har erfaring fra andre steder end dit studie og evt. et relevant studiejob.

Er du klar til at få fyldt mere på vidensbanken?

Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via linket nedenfor. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Bolig Tine Enevold Poulsen på 2728 4129 eller tep@bankdata.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen

 

Bankdata

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger  om at arbejde hos Bankdata.