Software developer – sæt dit præg på vores erhvervsbetalingsløsninger

7000, Fredericia

Har du lyst til at give vores kunder de bedste og mest effektive erhvervsbetalingsløsninger? Og vil du være med til at sætte retningen for den teknologiske udvikling af vores produkter?

Kom med på holdet i et 100% agilt team, som altid kigger efter nye muligheder for, hvordan vi kan gøre os selv og hinanden bedre.

”Når du er landet godt i teamet, kan du være med til at drive både guilds, teknologisk udvikling og sætte dit præg på design og udvikling af vores erhvervsløsninger. Og det er helt ude fra netbank/mobilbank til den inderste og mest komplekse del af vores erhvervsbetalingsløsninger,” fortæller Benjamin Asbæk Højrup,
afdelingsleder – Erhvervsbetalinger & Infrastruktur.

Fokus på drift og videreudvikling
Du er med til at drifte og udvikle vores erhvervsbetalings-integrationsløsninger. Vi anvender i dag COBOL, men bevæger os mod teknologier som Java, JSON og REST på udviklingsområdet.

Vi har DevOps-ansvaret for produkterne, og du indgår i alle dele fra support, drift og vedligehold til udvikling af nye funktionaliteter.

Du får desuden en del kommunikation med vores kunder og de ERP-huse, som laver integrationer til vores løsninger. Det indebærer at vejlede, supportere samt forstå og afhjælpe problemstillinger ude hos kunderne.

Det, vi forventer, at du har opnået, når du er faldet godt til i jobbet er, at du:

  • har opbygget viden om vores erhvervsbetalingsløsninger
  • kan se sammenhænge fra frontend til backend
  • tager ansvar for dine opgaver og indgår fuldt ud i et team, som altid er i udvikling.

De perfekte rammer for din udvikling
Der er så mange udviklingsmuligheder i dette job. Du får den perfekte kombination af at finde løsninger sammen med dygtige udviklere tilsat mulighed for at grave dig ned i detaljerne. Og ikke mindst chancen for at sætte din præg på teknologiudvikling og udviklingen af nye løsninger. Så skal det også nævnes, at der på sigt er mange karriereveje i Bankdata.

Du får naturligvis gode rammer for at løse din opgaver, da vi tilbyder fuld fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsplads.

Sidst, men ikke mindst, kan du regne med, at vi tager godt imod dig og giver dig den indkøring, du har brug for.

Kom ind i et team, hvor vi rykker os sammen
Teamet består udover dig af en product owner, en scrum master, en forretningskonsulent og 5 software developers.

Vi har fokus på at blive endnu stærkere som team ved at dele viden, og derudover kommer vi fremover til at fokusere endnu mere på at udvikle vores produktportefølje. På den ene side arbejder vi på at gøre løsningerne mere stabile og dermed nedbringe driftsmængden. På den anden side skal vi se på, hvordan vi udvikler produkterne rent teknisk, så vi sikrer mere løst koblede løsninger, der er lettere at vedligeholde og udvikle på. Vi er dog ikke mere seriøse, end at der også helst skal være plads til humoren i dagligdagen. Og det håber vi, at du vil kunne mærke, når du træder ind i teamet.

Du behøver ikke være verdensmester fra start

  • Du behøver ikke lang erfaring, men du har kodet før.
  • Måske har du allerede noget kendskab til ERP-systemer og erhvervsbetalingsløsninger.
  • Du har interessen for at lære nyt – og lyst til at arbejde på både ældre platforme (som Mainframe) og de nye.

Vi kan bygge alle de faglige kompetencer på dig, som du har brug for i jobbet. Det, du kommer med, er en nysgerrighed på at sætte dig ind i nye systemsammenhænge og et gåpåmod. Det er kombineret med lysten til at kommunikere meget med kunder og at være en del af et hold, hvor teamet kommer først.

Lyder det interessant?
Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder – Erhvervsbetalinger & Infrastruktur, Benjamin Asbæk Højrup på 7924 2887.

Vi inviterer kandidater til samtale løbende, så søg allerede i dag.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger  om at arbejde hos Bankdata.