Software Developer – arbejd med den nyeste teknologi i et højaktuelt område

8600, Silkeborg

Vil du arbejde med et utroligt spændende strategisk område – i et højt fagligt miljø med masser af personlig og faglig udvikling? Pensionsområdet er et brandvarmt emne hos pengeinstitutterne, så vi har den fulde, strategiske opmærksomhed fra vores kunder.

”For at kunne levere de bedste løsninger på et komplekst område, skal vi have det sjovt, når vi går på arbejde. Og nogle gange har vi næsten ikke lyst til at gå hjem igen,” siger afdelingsleder Jesper Lund Klaris.

Velkommen til pensionsteamet – vi gør det komplekse simpelt

Hos Bankdata bliver du budt varmt velkommen i afdelingen Formuerådgivning, hvor vi udvikler de digitale løsninger til bankerne, som både rådgivere og kunder bruger til at administrere deres forskellige opsparinger og investeringer.

Specifikt bliver du en del af Pensionsteamet, hvor vi arbejder på banebrydende ny teknologi til pensionsrådgivning. Vores formål er at gøre et fagligt svært område simpelt for slutbrugerne. I teamet kommer du til at arbejde agilt sammen med 4 udviklere, en forretningskonsulent, en Product Owner og en Scrum Master.

”Vi udvikler og drifter løsninger, som hele tiden skal være både effektive og bedre, end de var i går – derfor går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller udvikling i teamet,” fortsætter Jesper.

Du er med hele vejen – fra streger på papir til drift

Som vores nye Software Developer er du med hele vejen i vores udviklingsprojekter. Du er med, når de første ideer bliver skriblet ned, til når teknologien er sat i verden og skal driftes. Det giver os et helt særligt ejerskab på vores løsninger.

Samtidig forestiller vi os, at du allerede nu eller på sigt også er med til at løfte det faglige niveau – både i teamet og på tværs af teams i Bankdata. Mere specifikt kommer din nye hverdag til at byde på:

  • tæt samarbejde i et fantastisk Scrum-team
  • udvikling i JAVA på moderne platforme i Bankdata
  • nyudvikling af API´er og omlægning af legacy til API
  • arbejde med integrationer ud mod samarbejdspartnere
  • drift af eksisterende og nye løsninger.

Nysgerrig og erfaren udvikler med god holdånd

Med din evne til at balancere personlig ambition med samarbejde forstår du, at man i et udviklerteam kun kan lykkes, hvis man spiller hinanden gode. Samtidig har du den faglige sult til løbende at udvikle dig og lære i et område, der er i konstant forandring – og hvor vi altid skal være et skridt foran for at være blandt de bedste.

Og med en passion og dedikation for at kode sikrer du, at vi opretholder det høje niveau i vores arbejde – og derudover forestiller vi os, at du:

  • har en uddannelse inden for IT og softwareudvikling på bachelor- eller kandidatniveau
  • har solid erfaring med Java
  • gerne har mindst et par års praktisk erfaring
  • har erfaring med integrationer til eksterne systemer.

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Jesper Lund Klaris på +45 7924 2655 eller jlk@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.