Nysgerrig .NET udvikler med passion for DevOps til dansk IT-gigant

8600, Silkeborg

Du er den der går forrest med løsningsforslag og kreative ideer. Du kan se vejen, når alle andre for længst er faret vild. Du udvikler de mest innovative løsninger til Personal Finance Management for vores kunder.

Nu er muligheden for, at du kan udfolde dine kompetencer i en af Danmarks største finansielle IT-virksomheder og være med til at skabe IT løsninger der dagligt anvendes af millioner af brugere.

Du bliver en del af et agilt team
Som vores nye softwareudvikler træder du ind i Personal Finance Management-teamet på vores kontor i Silkeborg. Teamet består af 3 andre softwareudviklere, 1 Product Owner og 1 Scrum Master. Sammen udvikler, monitorerer og vedligeholder vi løsninger, der kan hjælpe bankkunden til en bedre personlig økonomi.

Med udgangspunkt i forbrugskategorisering udvikler vi bl.a. services til insights som forbrugsoverblik og budget. Vi arbejder også med PSD2/Open Banking, og skal fremover kigge nærmere på hvilke insights vi kan tilbyde små og mellemstore virksomheder.

Vi varetager således platformen der danner grundlag for de mest besøgte sider i vores Net- og Mobilbanker, hvilket betyder, at der stilles høje krav til performance og kvalitet i de services vi udvikler.

Dine arbejdsopgaver
Vi arbejder efter Scrum frameworket og kører 14 dages sprint. Til hvert sprint bryder teamet opgaverne ned og vurderer, hvad der skal til for at nå det aktuelle sprintgoal. Som softwareudvikler er du med til at sikre, at løsningerne passer til infrastrukturen, og at koden er effektiv, vedligeholdelsesbar og testbar for teamet.

Du skal søge stillingen, hvis du i løbet af din arbejdsdag gerne vil

  • Bygge skalerbare services og byde ind med løsningsforslag til komplekse problemstillinger der sikrer, at vi udvikler det rigtige.
  • Deploye dine services på OpenShift ved hjælp af Docker og Helm.
  • Monitorere og vedligeholde løsningen ud fra et ”you build it, you run it” DevOps-princip så teamet er i fuld kontrol.
  • Indarbejde automatiserede tests der sikrer at kvaliteten er i top.
  • Være en del af et team på en spændende rejse med både nyudvikling og opgraderinger.

Din faglige udvikling
Vi vil rigtig gerne holde på vores dygtigste medarbejdere. Det gør vi bedst, når vi giver vores medarbejdere mulighed for at udvikle deres kompetencer og prøve nye udfordringer. I Bankdata sker det ved løbende fokus på individuel udvikling med mindst 4 ”Grow - Performe – Succeed” samtaler om året, hvor du sammen med din nærmeste leder iværksætter en udviklingsplan og drøfter karriereveje. Vi gør også meget ud af ”On the job training” hvor du kan tilegne dig ny viden og kompetencer som en del af arbejdsopgaverne.

Din profil
Vi forventer, at du er med til at sætte retning i teamet gennem dit overblik og drive, så vi er konkurrencedygtige på området Personal Finance Management, og så vores løsninger gør en forskel for den digitale relation mellem bank og kunde.

Vi forestiller os, at du:

  • har en uddannelse som datalog, softwareingeniør eller lignende
  • er stærk i .NET og C# og har god forståelse for REST services og domain-driven design.
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk

Din nysgerrighed, kompetencer og dit mindset er vigtigere end, hvor mange års erfaring du har.

Giv os et kald
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Line Nielsen på 7924 2421 eller lin@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Søg stillingen


Vi glæder os til at høre fra dig.


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger  om at arbejde hos Bankdata.