Hej udvikler! Kom op til skyerne med et af vores skarpeste udviklerteams

8600, Silkeborg

Savner du en udfordring? Her er den!

Hos Bankdata står Team Platform i spidsen for vores strategiske rejse mod Cloud. I første omgang skal vi nytænke vores nuværende MS SQL-platform, så vi kan tage de første skridt mod DevOps og Azure.

“Det er ikke bare drift og små justeringer, der er tale om her. Vi skal gennem et helt paradigmeskifte, så vi kan etablere den bedste udviklingsplatform og implementere de nyeste teknologier – og det bliver dig og dine holdkammerater, der kommer til at stå bag.” – Anders Bak Jensen, afdelingsleder for Team Platform

Du er en hverdagens helte for vores mange udviklerteams

Team Platform består lige nu af 3 udviklere og en Product Owner. Kort sagt står vi for at gøre arbejdet så nemt som muligt for Bankdatas mange udviklerteams, når de bruger vores platforme og infrastruktur i forbindelse med kodning, design og meget mere.

Vi har fået frit spil til at vende det hele på hovedet og er allerede godt i gang. Vi har tidligere valgt at skifte fra mainframe og Db2 til MS SQL som primær udviklings- og dataplatform. Nu er vi i luften med platformen, og den anvendes allerede i det daglige. Men vi er slet ikke færdige, og vi har store ambitioner. Blandt andet skal der udvikles solide automatikker, dataflows, processer og meget mere.

For at gøre det skal vi blandt andet:

  • ud og snakke med forretningen, især vores udviklerteams, for at få indsigt i nuværende processer, behov og friktioner
  • oversætte indsigter til konkrete implementeringsplaner og pipelines
  • sætte gang i de første elementer i grundlaget for DevOps på MS SQL-platformen
  • udvikle både mindre og større dataapplikationer
  • sikre de rigtige værktøjer til vores udviklerteams
  • udarbejde og opdatere dokumentation på infrastruktur, processer for udvikling, deployment osv. – ja, det skal jo gøres.

Vær med til at sætte retningen

Alle beslutninger skal selvfølgelig bindes op på den overordnede arkitektur- og processtrategi. Men der er stort råderum til at tænke kreativt, når det kommer til fremtidens teknologier, metoder og hele det mindset, vi har omkring platform.

“Der er en helt særlig mulighed lige nu for at få nytænkende og anderledes ideer igennem. Alt sker selvfølgelig i samarbejde med mig og de mange udviklerteams, men du bliver en af dem, der går forrest i revolutionen her.” – Anders

Vil du endnu mere?

Det hele afhænger af dine ønsker, dit udgangspunkt og selvfølgelig timing. Men du kan regne med, at der med tiden vil komme forskellige muligheder for, at du kan udvikle dig. Du vil få rig mulighed for at påvirke teknologiretningen, tage ansvar på tværs af området eller på sigt tage ansvar på tværs af Bankdata.

Senior, lead software developer, arkitekt eller en helt anden retning er blandt de mange muligheder i Bankdata. Det er vigtigt for os, at du kan udvikle dig, og du er selv med hele vejen – det er i princippet kun dig selv, der sætter begrænsningerne.

Er du fagligt stærk, nysgerrig og glad for samarbejde?

Så er vi sikre på, at du nok skal passe ind. Vi er nemlig et meget velfungerende team, der arbejder ualmindeligt tæt, ikke kun os imellem, men også med de andre udviklerteams. Humor og teknisk kompleksitet går hånd i hånd her, så du skal trives med at få udfordret både din viden og din lattermuskel dagligt.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • er IT-uddannet – det kan både være en lang og en kort uddannelse
  • har erfaringer med MS SQL-platformen, enten fra udviklersiden eller fra server-/infrastruktursiden – allerhelst en kombination af de to
  • har arbejdet med datamodellering, DevOps, Microsoft Cloud Azure og gerne samspillet mellem MS SQL-server og Azure.

Klar til at nå skyerne med os?

Så send dit CV og din ansøgning allerede nu og senest den 10. juli, da vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, må du endelig tage fat i afdelingsleder Anders Bak Jensen på 5136 0091 eller ajn@bankdata.dk.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.