Software Developer til komplekst og politisk bankområde

7000, Fredericia

Vil du krydre dine kernekompetencer inden for software development med de komplekse, politiske rammer, der er på bankområdet, og specielt for de indlån, der har særlige vilkår? Og har du lyst til at udvikle dig sammen med os i et team, der har et stærkt sammenhold og er nysgerrige på både vores faglige udvikling og hinanden?

Det har du nu muligheden for her i Bankdata – læs med!

Bliv en del af et ambitiøst og stærkt team

Fra vores kontorer i Fredericia bliver du en del af team Pension Basis, som består af både Software Developers, en Product Owner og en Scrum Master – i alt 9 kolleger, som er en god blanding af erfarne rotter og nyere profiler, hvilket giver en rigtig god balance i teamet.

Vi arbejder med udviklingen bag særlige indlån, såsom pension og børneopsparing – herunder alle årskørsler, skatteberegninger og implementeringer af nye tiltag efter hver finanslov. Det giver vores arbejde en helt særlig aktualitet og et stort behov for, at vi sætter os godt ind i de komplekse, politiske rammer.

”Teamet har høje ambitioner – især i forhold til deres egen udvikling, så der bruges bl.a. tid på læsegrupper om faglige emner,” siger afdelingsleder Kenneth Jes Juliussen.

Det siger desuden lidt om vores gode sammenhold, at der er fine muligheder for at flekse og arbejde hjemme, men at de fleste af os faktisk helst sidder inde på kontoret sammen.

Din nye hverdag i spændingsfeltet mellem kodning og politik

Som vores nye Software Developer kommer du til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i teamet om at lave kode til diverse produkter for særlige indlån – bl.a. pension og børneopsparing. Helt konkret forestiller vi os, at du får ansvaret for vores dokumentplatform sammen med en anden fra Pension Basis og herfra finder dit ståsted i teamet.

I din nye hverdag hos os kommer du bl.a. til at:

  • bygge API´er og implementere dem i vores medarbejderportal, som bankernes medarbejdere og rådgivere arbejder i
  • på sigt at arbejde med COBOL – afhængigt af din erfaring
  • sætte dig ind i lovgivningen og forretningsområdet for at kunne lave den bedste kode
  • blive produktiv inden for framework – og lære BD-framework, hvis du ikke allerede kender det.

”Det giver en helt anden dimension til arbejdet, når vi i samarbejde med bankerne fx skal omsætte en ny finanslov til kode, så vi får de helt rigtige beregninger og tal til årskørslerne,” siger Kenneth videre.

En investering i din fremtid
Hos Bankdata har vi fokus på det hele menneske og investerer derfor hellere end gerne i din udvikling. Hvis du viser interesse, gåpåmod og lyst, har du eventuelt mulighed for at stige i graderne internt eller komme på kurser eller efteruddannelse.

Du har erfaring med microservices – og er nysgerrig på at udvikle dig

For at falde rigtig godt til i det her team og i rollen, er det vigtigt, at du har lyst til at dykke ned i et komplekst forretningsområde, så du forstår rammerne, du skal lave kode til. Samtidig matcher du teamets videbegærlighed og ambitioner samt lysten til at udvikle både dig selv og dem omkring dig.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har helt styr på microservices – og så har du lyst til at lære alt om COBOL og mainframe, hvis du ikke allerede kender til det
  • måske har 3 års erfaring, måske 10 – det betyder ikke så meget, og vi er åbne for at tilføje ”senior” til stillingen, hvis din erfaring lægger op til det
  • har et solidt afslutter-gen
  • trives i et agilt miljø med stadig stigende fokus på DevOps.

Interesseret?
Kontakt afdelingsleder Kenneth Jes Juliussen på +45 23 65 72 03 eller kjj@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.