Er du sulten efter en udfordring som Software Developer?

7000, Fredericia

Får du et kick af at arbejde i et komplekst forretningsområde, hvor du på sigt kan blive vores ubestridte fagekspert? Og vil du sørge for, at Bankdatas kunder arbejder på velfungerende og fremtidssikrede platforme, så hr. og fru Danmark får en god og tryg oplevelse, når de handler aktier?

Så grib muligheden for at blive Software Developer i Bankdatas Kapitalmarkedsområde – og træd ind i en landets største finans-IT virksomheder.

Udvikling af nye og ældre systemer
Du kommer til at indgå i et team på 5 udviklere, en Product Owner, en forretningskonsulent og en Scrum Master. Her arbejder vi som et agilt team ud fra metoden Scrum, hvor vi også vægter DevOps højt. Vi sætter derfor en ære i at drifte og overvåge det, vi selv har bygget.

Som Software Developer bliver din første opgave at varetage drift og fejlrettelser af vores systemer og udvikle microservices som erstatning for de systemer og løsninger, der efterhånden har lidt år på bagen. Du vil samtidig bidrage til udviklingen af nye løsninger på området.

Det betyder bl.a., at du vil arbejde med udvikling af:

  • Backend
  • Frontend
  • API’er
  • PaaS

Vi benytter os af en række teknologier, inkl. Java, Angular og REST. Vi anvender også COBOL på den stabile Mainframe.

Dine kolleger i aktiemarkedets jungle
Vi har en social kultur, hvor vi gør en dyd ud af at hjælpe hinanden. Derudover har vi har selvfølgelig en fleksibel ordning, hvor du har gode muligheder for hjemmearbejdsdage – men vi værdsætter også den kollegiale sparring og de gode grin, vi får på kontoret i Fredericia.

Kickstart din karriere i en stor organisation
Bankdata er en stor organisation, hvor du kan få luft under dine ambitions-vinger. Du kan fx videreudvikle dig til en seniorrolle eller til arkitekt, hvis du har blod på tanden efter at påvirke området – eller hele Bankdata – mere bredt.

Og selvfølgelig sørger vi også for, at du kommer godt fra start, når du får et skræddersyet onboarding-program og en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet.

Nyudklækket eller måske sulten efter mere?
For os er dine sociale skills lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Og det er derfor essentielt for os, at du en aktiv holdspiller, der ikke har noget imod at spille bolden videre til dine kolleger. Du sætter en ære i at hjælpe dine kolleger, når de har brug for sparring. Samtidig kaster du dig ud i nye udfordringer med et smittende engagement og et godt drive.

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring fra en rolle som softwareudvikler, men hvis du nyuddannet, så byder vi dig også velkommen. Du har erfaring med systemdrift og udvikling af microservices – og hvis du også har arbejdet med Domain Driven Design, er det et stort plus.

Derudover har du:

  • erfaring med Java/C# og REST API
  • kendskab til DevOps
  • lyst til at lære sprogene COBOL og Angular.

Vil du udvikle dig hos os?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nikolaj Nikolov på 21 22 87 24 eller nin@bankdata.dk.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.