Vil du arbejde agilt med et kritisk system, der forhindrer finansiel kriminalitet?

7000, Fredericia

Så brug dine evner som support-guru, backend-detektiv og antiterror-arkitekt, når du drifter og udvikler integrationerne af vores indkøbte system, der sikrer, at vores kunder ikke uforvarende støtter op om hvidvask og terrorisme.

”Jeg føler virkelig, at mit arbejde gør en forskel. Og det er en mission, vi deler med de specialister, der sidder ude i bankerne og bruger systemerne – det giver et super tæt sammenhold og samarbejde,” siger Domænearkitekt Martin Hansen.

Terror, hvidvask, finansiel kriminalitet – not on your watch!
Som Software Developer videreudvikler og drifter du et eksternt udviklet system, der screener udenlandske transaktioner og kunder op imod terror- og sanktionslister for at sikre, at vores kunder ikke uforvarende støtter op omkring hvidvask og terrorisme. Her bliver du et vigtigt bindeled mellem systemleverandøren, vores service provider og pengeinstitutterne.

Din allerførste opgave bliver dog at suge viden til dig. Vi sørger for et dybdegående onboardingprogram, hvor du lærer alt, du får brug for om domænet, systemet og vores integrationer samt den strategiske udvikling, systemet er inde i. Og så oplærer vi dig i Cobol, som dataintegrationen er udviklet i.

”Du bliver specialist inden for en helt særlig niche. Så du får en ret unik udfordring, i stedet for at skulle sidde og kode løsninger i et kendt sprog,” fortsætter Martin.

Når du er blevet sat godt ind i tingene, vil du:

  • drifte, udvikle og modne det tekniske landskab af 3. parts og egne systemer og sørge for, at nye løsninger er robuste og gennemtestede
  • deltage i daglige Scrum-møder og andre events, der støtter op om vores agile arbejdsgang
  • supportere specialisterne ude hos bankerne.

Bliv en del af et åbent og ansvarsbevidst team

Du indgår i vores Anti Money Laundering team med 8 kollegaer. Her træder du ind i en kultur, hvor vi er gode til at lytte og give hinanden plads, og hvor alle tager ansvar. Vi blev samlet som et særskilt team for 2 år siden og har fokus på hele tiden at forbedre os , og det bliver du en del af.

Ligesom resten af Bankdata dyrker vi ”det hele menneske” som værdi, og det betyder for os, at vi som udgangspunkt er fleksible både i forhold til, hvornår du arbejder, om du er på kontoret eller hjemme, og hvordan du strukturerer din arbejdsdag, så længe det passer med opgaverne og samarbejdet med teamet.

 

Gå nye veje i din karriere med tiden

Teamet er vokset fra 4 og skal snart være 11, og det siger noget om, at du bliver en del af et forretningsområde i vækst. Det betyder også, at du får gode muligheder for faglig udvikling – og det gælder også udenfor teamet.

Som ansat i en af landets største IT-virksomheder har vi rammerne til, at du kan brede dig ud til nye arbejdsområder med tiden. Om det så skal være som Lead Developer, Arkitekt eller noget helt tredje, afhænger af dig og dine ambitioner.

 

Du er begejstret for både udvikling og systemdrift

Vi lærer dig som nævnt op i Cobol, og også gerne SQL og patch management. Så det vigtigste for os er egentlig, at du trives i rollen som tovholder, er god til at kommunikere og ligesom os har fokus på kvalitet, når du arbejder med systemer og løsninger, der har en stor betydning for pengeinstitutterne og samfundet.

Og så forestiller vi os, at du:

  • måske er en (nyuddannet) inden for IT-branchen med interesse for systemadministration og kendskab til decentrale servere i en rolle med en bred kontaktflade
  • også kan være IT-supporter, der har siddet i en udviklingsorganisation og har lyst til selv at arbejde med udvikling.

Klar til at styrke de digitale barrierer mod finansiel kriminalitet?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Netbank og AML Casper Svensson på 5117 1580.

Vi inviterer kandidater til samtale løbende, så søg allerede i dag.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.