Erfarne udviklere – klar til nye fullstack-eventyr?

7000, Fredericia

Lige nu leder vi efter 1 senior udvikler og 1 udvikler til vores Anti Money Laundering team. Du har erfaring med fullstack eller er vild efter at lære det. Vi har udfordringer til jer begge.

Her kan du bruge dine evner som backend- og frontend-detektiv, så vi sikrer, at vores kunder har de bedste værktøjer mod hvidvask og terror.

”Vi har både brug for dig, der kan gå foran på fullstack, og dig der er lidt grønnere. I kommer til at sætte jeres præg på vores udvikling – og er med til at bekæmpe finansiel kriminalitet,” fortæller Scrum Master Torsten Meyer.

Terror, hvidvask, finansiel kriminalitet? Not on your watch
Som fullstacker er du med til at videreudvikle produkter til vores kunder på egenudviklede løsninger og 3. partsløsninger og samtidig håndtere den daglige drift. I øjeblikket har vi et spændende projekt i pipeline: videreudvikling af vores risikoklassificeringssystem, som er med til at understøtte antihvidvask.

På sigt får du også mulighed for at arbejde med andre systemer i teamet inden for antihvidvask og antiterror. Her bliver du et vigtigt bindeled mellem teamet og pengeinstitutterne i at omsætte forretningsmæssige behov til tekniske løsninger.

Du arbejder primært med Cobol, Java, Z/OS (IBM), Struts og Angular, og du sikrer, at både backend og frontend taler sammen. Som senior fullstacker går du foran og sikrer, at vores opgaver kommer ud over stepperne – og som almindelig fullstacker støtter du op om dette.

Det betyder, at du:

  • drifter, udvikler og modner det tekniske landskab af 3. parts- og egne systemer
  • sørger for, at nye løsninger er robuste og gennemtestede
  • arbejder med DevOps
  • deltager i daglige Scrum-møder og andre events, der støtter op om vores agile arbejdsgang
  • supporterer Anti Money Laundering-specialisterne ude hos bankerne.

Et åbent og ansvarsbevidst team

Du indgår i vores Anti Money Laundering team med 8 kolleger. Her træder du ind i en kultur, hvor vi er gode til at lytte og give hinanden plads, og hvor alle tager ansvar. Vi blev samlet som et særskilt team for 2 år siden og har fokus på hele tiden at forbedre os.

Ligesom resten af Bankdata dyrker vi ’det hele menneske’ som værdi. Det betyder, at vi som udgangspunkt er fleksible – både i forhold til, hvornår du arbejder, om du er på kontoret eller hjemme, og hvordan du strukturerer din arbejdsdag, så længe det passer med opgaverne og samarbejdet med teamet.

Gå nye veje i din karriere med tiden

Teamet er vokset fra 4 og til snart 11 kolleger, og det siger noget om, at du bliver en del af et forretningsområde i vækst med gode muligheder for faglig udvikling – og det gælder også udenfor teamet.

Som ansat i en af landets største IT-virksomheder har vi rammerne til, at du kan brede dig ud til nye arbejdsområder med tiden. Om det så skal være som Lead Developer, Arkitekt eller noget helt tredje, afhænger af dig og dine ambitioner.

Du er nysgerrig – og har en svaghed for fullstack

Uanset, om du kan se dig selv som vores nye udvikler eller senior udvikler, er det vigtigt, at du er nysgerrig, ansvarsbevidst og god til at sætte ting i gang.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • har en baggrund som datamatiker, datalog eller IT-ingeniør
  • enten har fullstack-erfaring eller solid backend-erfaring med lyst til at arbejde med frontend
  • gerne har erfaring med agile processer
  • har kendskab til en eller flere af vores teknologier og sprog: Cobol, Java, Z/OS (IBM), Struts og Angular – dem du ikke kan, lærer vi dig op i. 

Klar til at styrke de digitale barrierer mod finansiel kriminalitet?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Scrum Master Torsten Meyer på 79 24 24 20 eller afdelingsleder Casper Svensson på 51 17 15 80.

Vi inviterer kandidater til samtale løbende, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.