Nyuddannet eller erfaren full stack-udvikler til fremtidens selvbetjeningsløsninger

8200, Aarhus N

Vil du være med til at forme morgendagens selvbetjeningsløsninger til danske erhvervsbrugere? I Bankdata har vi netop begivet os ud på denne rejse, og vi har brug for flere ihærdige og dygtige hænder. Om du kommer direkte fra studiet eller er en erfaren udvikler er sekundært; vigtigst er, at du har mod på opgaven og har lyst til at indgå i et dygtigt, agilt team som har øjnene på bolden.

På teamet er vi netop begyndt at se ind i de nye selvbetjeningsløsninger og på hvordan vi kan forny og forbedre de eksisterende løsninger, så de matcher de behov, de danske erhvervsdrivende i dag har til deres digitale bank. Du vil blive en del af et team på 8 (inklusiv dig selv) som består af fire udviklere, én forretningskonsulent, én Product Owner og én Scrum Master.

Lyder det spændende? Så send os en ansøgning!

Du får...

Som udvikler i Bankdata får du mulighed for at præge den måde, vi udvikler vores software på. Der er stor bevægelsesfrihed indenfor både proces og værktøjer, og det er i høj grad op til hver enkelt team, hvilke teknologier de bruger, og hvordan de driver deres udvikling.

Du kommer til at indgå i et velsmurt Scrum team. Sammen med langt de fleste teams i Bankdata, er vi en del af et full-scale agilt setup, som giver de respektive teams autonomi og selvstyre. Vi er ikke låst af tunge retningslinjer, men er i stedet frie til at udvikle vores løsninger på den måde, vi finder bedst. Du vil opleve, at Scrum understøtter vores arbejde, og ikke bare er tomme møder.

Der er fokus på dig som individ og du vil blive mødt af en fleksibilitet som helt sikkert kan rumme den måde, du gerne vil arbejde på. Vi her klar over, at alle er forskellige med forskellige behov, og det tager vi selvfølgelig højde for.

Du bringer...

Er du en erfaren kriger og har været i gamet længe, forventer vi at du kommer med en alsidig værktøjskasse der indeholder, men ikke nødvendigvis er begrænset til følgende:

  • Angular
  • Java
  • Git
  • Kreativ ift. at få ældre og ny teknologi til at spille sammen
  • Løsningen bygges på en micro-service platform med micro-frontends, så det er en bonus hvis du har kendskab hertil  

Er du derimod spritny fra studiet som fx datalog, softwareingeniør eller lignende, er det vigtigste, at du har lysten og evnen til at lære. Du vil blive en del af et team bestående af både senior og junior udviklere, så du vil ikke komme til at stå alene med spørgsmål, ingen kan svare på.

Fælles for de to sæt af forudsætninger er, at du kan og vil indgå i et team, der er centreret om samarbejde og fællesskab. Vi er ved at bevæge os ud i ukendt land, og vi er afhængige af at kunne løse udfordringerne i fællesskab. Det er derfor vigtigt, at du kan se værdien i at løfte opgaverne som hold og ikke som individ.

OBS: Det er ikke et krav, at du har erfaring indenfor den finansielle sektor.

Karrieremuligheder

Det er vigtigt at du forbliver skarp og motiveret i dit arbejde. Derfor ligger vi i Bankdata stor vægt på personlig udvikling. Det er vigtigt for os, at du ikke føler dig fanget eller begrænset i din udvikling, hvorfor du får rig mulighed for at branche ud eller skifte spor i dit virke. Om du som spritny har ambitioner om at blive senior udvikler, eller du som erfaren udvikler ønsker at blive arkitekt, så er mulighederne talrige. Vigtigst er, at du føler dig udfordret og motiveret, og det støtter vi dig i.

Praktik:
Teamet sidder i Incuba på Åbogade 15 i Aarhus. Spørgsmål kan rettes til afdelingsleder Carsten Mengel Læsø på cao@bankdata.dk eller 71 77 25 03.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.