Erfaren Software Developer til front-runner i den finansielle sektor Bankdata

8600, Silkeborg

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Så er Bankdata stedet for dig!

En front-runner i den finansielle sektor
Bankdata er et moderne it-udviklingshus med godt 800 ansatte fordelt på lokationer i Fredericia, Aarhus og Silkeborg samt en afdeling i Indien. Bankdata er et af de største it-udviklingshuse inden for den finansielle sektor og leverer totale it-løsninger til den danske bankverden.

Som en del af området Lån & Finansiering i Bankdata vil du træde ind i et område med cirka 100 andre højt engagerede og kompetente kolleger, der i fællesskab arbejder på alle aspekter af fremtidens låne- og kreditsystemer, i tæt samarbejde med Bankdatas kunder og andre forretningsområder.

Alsidige opgaver og tæt kundekontakt
Som Software Developer vil du komme til at arbejde i et dynamisk, inspirerende og engageret miljø med gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi arbejder i et agilt SAFe-setup med i alt 11 teams, med kort vej fra udvikling til produktion, tæt kundekontakt og høj kompleksitet. Samarbejdet i og på tværs af disse teams er baseret på gensidig respekt, og der er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone. Setuppet giver dig som udvikler stor frihed og mulighed for at sætte dit præg på løsningerne, og DevOps er både et dagligt fokus samt en vigtig del af Bankdatas strategi.

Dine hovedopgaver vil som en del af et agilt Scrum-team bestå primært af softwareudvikling i Java, afdækning og nedbrydning af krav i samarbejde med teamets Product Owner og forretningskonsulenter, design af services og databasestrukturer, automatiseret test, deployment samt driftsopgaver.

Vi søger erfarne Software Developers til to forskellige teams på samme lokation i Silkeborg. Det ene team arbejder med et af kernesystemerne omkring bevillinger i kreditprocesserne og har derfor mange tråde ud i omkringliggende systemer og forretningen.

Det andet team skal til at starte op på en større opgave omkring erhvervskunder, hvor der skal arbejdes med forbedring af oplevelsen for rådgiverne, gennem større automatisering, bedre brugergrænseflade og mere struktureret adgang til data.

Moderne Java-udvikler med nysgerrigt og agilt mindset søges
Har du nedenstående med i bagagen, har du fagligt et rigtig godt fundament for at blive en succes hos os:

  • En længerevarende relevant it-uddannelse eller lignende med fokus på datalogi og/eller softwarekonstruktion.
  • Minimum 3-4 års erfaring med objektorienteret softwareudvikling, helst i Java.
  • En præference for at arbejde back-end eller full-stack og har erfaring med implementering af microservices, gerne på en OpenShift- eller Kubernetes-platform.
  • Gerne erfaring med BitBucket, Git og Jenkins.
  • Erfaring med et Angular- eller lignende framework vil være en fordel til front-end-delen.
  • Erfaring med frameworks som f.eks. Helidon, Quarkus eller SpringBoot kan være en hjælp.
  • Taler og skriver både dansk og engelsk.

Som person er du kvalitets- og ansvarsbevidst og sætter en ære i at levere gode løsninger og solidt håndværk. Du er nysgerrig, ikke kun på dine konkrete opgaver men også på forretningen og dialogen med kunderne, og din appetit på en teknologisk udviklingsrejse - med mulighed for Cloud på den lidt længere bane - forstærker dit drive og gør dig i stand til at løfte i flok med teamet.

Du har erfaring med og ynder at arbejde agilt med små komponenter og små leverancer, og DevOps er for dig ikke en døgnflue men et centralt mindset.

Kom og bliv en del af holdet!
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Bjerg Pedersen på 79 24 26 03 eller apd@bankdata.dk. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

Søg stilling

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.