Erfaren Java software developer med stort fagligt og personligt potentiale til kapitalmarkedsområdet

7000, Fredericia

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så grib muligheden for at blive software developer i Bankdatas Kapitalmarkedsområde. Vi søger en erfaren Software Developer med senior potentiale til forretningsområdet.

Få indblik i komplekse udviklingsopgaver
Som software developer i Kapitalmarkedsområdet bliver du en del af Bankdatas Corporate Action Team. Et stærkt team med et stort engagement, hvor du vil komme til at samarbejde med erfarne og dygtige kolleger. Teamet er et ud af 8 teams på kapitalmarkedsområdet om udgør grundstammen af IT-systemer vedr. handel og administration af aktier og obligationer for nogle af Danmarks største pengeinstitutter. Teamet har base i Fredericia, hvor du også vil få arbejdssted.

Vi arbejder blandt andet med udvikling af Backend, Frontend, API’er, PaaS og Microservices og vi benyt-ter eksempelvis følgende teknologier Cobol, Java, Angular, Rest og Jenkins hvortil et godt kendskab vil være en klar fordel.

Vores løsninger er komplekse, og det indebærer fokus på software af høj kvalitet. Vores produkt er centralt i pengeinstitutternes strategi, og derfor er leverancer til tiden og faglig sparring på et højt niveau en forudsætning.

Opgaverne vil blandt andet omfatte nyudvikling af IT-løsninger, afklaring af forretningens behov og ud-fordringer, test og efterfølgende support af systemer.

Aktiv medspiller med stort drive
Vi arbejder agilt ud fra metoden Scrum og du vil indgå i et Scrum team på 7 kolleger. I tæt samarbejde med Product owner, Scrum master og de andre team members vil I levere værdifulde løsninger til penge-institutterne.

For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selv-stændig, engageret med et stort drive, og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og i dialog med pengeinstitutterne.

Forretningsforståelse og Java-erfaring
Vi leder efter en kollega, der har en kombination af forretningsindsigt og Java-udviklingskompetencer. Du behøver ikke have lige godt kendskab til begge felter, for vi sørger for de nødvendige kurser og oplæring.

  • Du har minimum et par års erfaring med java-programmering, med baggrund i enten en relevant it-uddannelse, eller solid erfaring med Java-programmering.
  • Du har erfaring med Git, ApiGee, Postman, Angular og Rest eller lignende værktøjer.
  • Et analytisk mindset og formår at nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser.
  • Du kan drive opgaver og vidensdele dem med teamet, ligesom du er villig til at undervise andre.
  • Det er en fordel du besidder viden om kapitalmarkedet men ikke et krav, du skal dog have lyst til at tilegne dig den viden.
  • Da vi arbejder med Scrum er det vigtigt du er proces orienteret i løsningen af opgaver og vil lære af den. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helene Samuelsen på 28 30 91 79 / hlk@bankdata.dk
 
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at holde samtaler i oktober måned.

Søg stilling

Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter, som og-så er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata her.