Sæt dit eget aftryk på millioner af dokumenter som nytænkende software developer

7000, Fredericia

Vil du være med til at påvirke slutbrugere direkte med din fabelagtige og innovative tilgang til software development? Og er du nysgerrig på nye teknologier, og kunne du tænke dig at arbejde med en ny container-baseret tilgang? Så har du her en fed mulighed for at blive en del af Bankdatas Dokumenter og Arkiv-afdeling, hvor vi dagligt udvikler og optimerer dokumenter til vores 9 medlemsbanker.

Vær med til at påvirke millioner af bankdokumenter om året
Som vores nye software developer kommer du til at have en varieret hverdag, hvor kernen er at gentænke, udvikle og optimere vores produkter. I afdelingen Dokumenter og Arkiv leverer vi blandt andet en CCM-platform til vores bankkunder, hvorfra der bliver genereret dokumenter i forbindelse med bolighandler, betingelser osv.

Dine dage bliver dejligt varierede, og du vil både opleve at skulle brainstorme, problemløse og ideudvikle i teamet samt at arbejde selvstændigt med opgaver. Vi arbejder med Scrum i 14-dages sprint, og du er med til at sikre, at vi når vores fælles mål. Du vil bl.a. komme til at:

 • være med til at API-enable vores services
 • eksperimentere med Bankdatas container-platform
 • udvide vores udviklerværktøjer
 • sikre kvaliteten af vores produkter i form af clean code og automatisering af drift, test m.m.
 • være med til at udvikle og drifte en stabil dokumentplatform (CCM)
 • arbejde med Red Hat OpenShift, Java/C#/Springboot, Jenkins, Git/Bitbucket, Angular 2, SQL samt API’er generelt (REST-like).

Et alsidigt team i forandring
Vi er et udviklingsteam med en Product Owner, Scrum Master, domænearkitekt og forretningskonsulent og 4 udviklere, og vi har fast base i Fredericia. Vores erfaring og personligheder spænder vidt, men fælles er, at vi arbejder fantastisk godt sammen, altid har tid til at hjælpe og aldrig lader nogen tilbage i stikken.

”I vores team ser jeg gerne, at vi arbejder efter mindsettet ”Enten så vinder vi, eller også så lærer vi noget.” Der skal være mod og plads til at fejle og hjælpe hinanden op igen, for ellers kommer vi ikke videre end status quo. Og virkelig vigtigt: Det skal være sjovt at gå på arbejde”, siger afdelingsleder Kim Stubberup.

Kickstart din karriere og gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet
Med mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og platforme i Bankdata gør du hurtigt dig selv attraktiv – ikke kun internt i Bankdata, men også i andre virksomheder. Vi har stort fokus på, at læring er noget, der fortsætter hele livet, og vi arbejder efter GPS-formatet ”GROW, Perform, Succeed”.

Derudover kommer du til at indgå i teams og grupper, som arbejder agilt, og du lærer hurtigt at indgå i spændingsfeltet mellem forretning og udvikling.

Developertalent med et frisk mindset og nytænkende ideer
Vi leder efter dig, som har en innovativ tankegang og modet til at kaste dig over opgaver og som kommer med et frisk pust til teamet og nye øjne på opgaverne. Det er ikke så vigtigt, hvad du har med i bagagen af erfaring, hvis bare din indstilling, nysgerrighed på nye teknologier samt villighed til at lære og udfordre dig selv er i lige i skabet.

Herudover forestiller vi os, at du kan sætte kryds ved følgende:

 • Du har en uddannelse som fx datamatiker, softwareingeniør eller datalog.
 • Du har et DevOps-mindset.
 • Du har en god evne til at få afsluttet og afleveret opgaver.
 • Du er udvikler med fokus på både forretning, kundefokus og teknik.
 • Du ser muligheder, hvor andre måske ser begrænsninger.
 • Du tænker i brugervenlige løsninger.

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Kim Stubberup på +45 2696 2346 eller ksp@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link senest d. 29. januar 2021.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.