Udvikler til API-afdeling og Bankdatas moderne IT-platform

7000, Fredericia

Vil du arbejde med API’er, open banking og samarbejdsmodeller?

Du arbejder med meget spændende udviklingsopgaver, og du tilegner dig et unikt kompetencesæt inden for et af de hotteste emner inden for finans og IT. Og hvis du har drømmen om at blive senior, er der mulighed for det,” fortæller afdelingsleder Tom Ingeman Nielsen.

Bliv en del af vores API management-område
Du indgår i et agilt team, hvor i alt 5 kolleger står klar til at tage godt imod dig. Vi er en del af området ”Decentrale udviklerplatforme”, og her er det vores opgave at videreudvikle en platform, der er en kerne-komponent i Bankdatas moderne IT-platform. Hos Bankdata sætter vi standarderne højt og benytter derfor kun de bedste værktøjer – du kan derfor se frem til at arbejde med vores nye API Gateway (Apigee), microservices, Jenkins, Groovy, Gradle, Bitbucket m.m.

En alsidig hverdag med API i centrum
Som vores nye udvikler arbejder du tæt sammen med dit team og din product owner og løser opgaver fra backloggen. Samtidig er du med til at skabe og bevare overblikket over vores integrationsudvikling. Det er din opgave at tale med organisationen og medvirke til at sikre, at vi bygger services og API’er på en ensartet måde. Det er med andre ord dig, der viser, hvordan man gør det rigtigt, og du bringer dermed dine faglige kompetencer i spil dagligt, når du supporterer og underviser andre udviklere i hele huset. Det betyder, at din dag går med:

  • infrastruktur udviklingsopgaver vedr. Apigee
  • udvikling af API developer portal
  • support til udviklere
  • automatisering og self-service
  • innovationsprojekter.

Sammenhold og videndeling
Derudover bliver du en del af et team, der bruger Scrum-metoden, arbejder i sprints, supplerer hinanden godt og har et godt sammenhold. Vi har en masse viden, vi gerne deler af, og brænder for at få API gateway til at blive en central komponent i hele organisationen. Herudover sørger Bankdata for, at du bliver videreuddannet, så du altid er opdateret på området.

Synes du også, at API er super spændende?

  • Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring med API management, men er du nyuddannet, hører vi også gerne fra dig.
  • Derudover lægger vi vægt på, at du har en relevant IT-faglig bagggrund og erfaring med Java samt Gradle og gerne Groovy.
  • Du har kendskab til opbygning af infrastruktur i en Linux-verden samt erfaring med CI/CD på API’er, herunder automatiseret test m.m.
  • Du er nysgerrig og udfordrer altid status quo på en saglig og professionel måde.

Vi leder efter en kollega, der har det samme mindset som os – DRY mindset – don’t repeat yourself. Det betyder, hvis du finder optimeringsmuligheder, så handler du på det. Og så skal du egentlig bare synes, at API-området er rigtig spændende.” – Tom

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tom Ingeman Nielsen på +45 26 41 51 00.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg stilling

Lidt om os:
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.