DevOps engineer til decentrale udviklingsplatforme

Fredericia, Silkeborg eller Aarhus

Er du nysgerrig af natur, og har du en legende tilgang til en problemstilling? Så tilbyder Bankdata en stilling i Decentrale Udviklingsplatforme som software developer.

Et tilbud du ikke kan sige nej til

En alsidig hverdag, hvor innovation står højt på dagsorden. Vi afprøver nye produkter i samarbejde med pilot teams, og holder os opdateret med de nyeste teknologier.

Vi er på nyeste version af Red Hat Openshift, og arbejder på at konsolidere vores platforme, så de passer ind i et moderne virtualiserings setup.

Du får foden inden for finansiel IT, hvor vi leverer samfundsrelevante løsninger til danske bankkunder, med stor mulighed for at kompetence udvikle din person - både menneskeligt og fagligt.

What’s in it for me?

Du vil komme til at levere automatisering samt self service til Bankdata og pengeinstitutternes udviklerprofiler. Etablere dashboards, som kan fakta basere de beslutninger, et team skal udføre for at optimere deres drift, og give generel indsigt i alle vores infrastruktur komponenter.

Du vil lære at identificere manuelle rutiner, fjerne friktion, og arbejde tæt sammen med de skarpeste hjerner inden for container baseret udvikling.

Når du arbejder hos os, vil du blive en eftertragtet DevOps udvikler, med et “you build it – you run it” mindset.

Teamet

Du vil blive mødt af en masse hjælpsomme personer, som sørger for at du kommer godt ind i de forskellige teknologier. Vi er spredt over flere lokationer, så vi mødes ofte online. Når din onboarding er kommet godt i gang, vil du begynde at levere værdifulde løsninger til glæde for Bankdata – learning by doing.

Er du typen

  • der ikke kan lade være med at optimere en manuel arbejdsgang?
  • som gerne vil lade systemet arbejde for dig?
  • som gerne vil bevise med kode hvordan ting skal løses?

Så vil du passe perfekt ind i vores tilgang til moderne agil softwareudvikling.

Kan selv, vil selv DevOps tankegangen skal understøttes af en platform, som udvikleren selv kan justere efter behov.

Spørgsmålet er om du vil med på rejsen?

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Tom Ingeman Nielsen på: 2641 5100 eller tin@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.