Software developer og ildsjæl til vores Datateam

7000, Fredericia

Brænder du for at arbejde i et stærkt Scrum-team i et af Danmarks største IT-udviklingshuse, som er gået all in på udvikling efter Scrum-principperne?

Ønsker du at arbejde med tværgående IT-opgaver i spændingsfeltet mellem udvikling og drift? Og vil du være med til at sikre optimale Data Warehouse-løsninger, der hjælper vores kunder til at være datadrevne?

Det her er en oplagt mulighed for at tage første skridt i eller udbygge din karriere og få skabt en solid værktøjskasse. Jeg startede selv som udvikler og har siden bygget på min rolle. Der bliver taget hånd om dig og din udvikling fra starten,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Stå for databehandling af pengeinstitutternes data
I rollen som software developer vil du være i dialog med vores kunder – danske banker samt alle 110 teams i Bankdata – omkring den data, der skal lægges i Data Warehouse. Her sørger du for kontinuerlig udvikling og drift af processer og flows med det mål at sikre korrekt kvalitet af data, som vores kunder nemt kan trække information ud af. Du vil i forbindelse med driftdelen på sigt også kunne indgå i en vagtordning, hvor du er ansvarlig for en vagttelefon.

Du vil opleve at blive inddraget i beslutningsprocesser, og du får dine egne ansvarsområder samt stor frihed i den tekniske opgaveløsning. Dine opgaver vil være udviklingsopgaver samt løsning af ad hoc-driftsopgaver, fx ved eventuel fejl i data eller manglende adgang til kundens data.

Bliv en del af vores Datateam
Her har vi ansvaret for de data, der ligger i Data Warehouse. Du træder ind i et stærkt, internationalt team, hvor du vil altid kunne sparre med gode kolleger – og hvor der er plads til, at du byder ind med dine idéer og viden. Sammen arbejder vi agilt og har et stort fokus på samarbejde og et godt grin. Og selvom vi har travlt, står du aldrig alene, da vi som team står bag hinanden og lykkes sammen.

Du kan gå mange udviklingsveje
I en stor organisation som Bankdata er udviklingsmulighederne mange. Skal du mon være senior eller lead developer? Arkitekt? Eller er du mere til mennesker og Scrum-vejen? Det får du rig mulighed for at finde ud af. Først og fremmest bliver du en del af et team, hvor forbedringskulturen er i højsædet, og hvor vi hjælper hinanden. Vi skal hele tiden blive bedre – både som team og enkeltpersoner – så vi ikke står stille. Derfor eksperimenterer vi for at lære nyt, og det er ok at fejle, for det lærer vi også af.

Er du klar til en stejl læringskurve?
I Bankdata kan vi genkende talent, når vi ser det. Derfor er din erfaring ikke afgørende for os. Vigtigst er det, at du har energien og lysten til at være en del af et team og et tæt samarbejde, lære nyt og prøve dig selv og dine evner af. Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet datalog, cand.merc.it. eller datamatiker
  • kan begå dig på engelsk i arbejdssammenhæng
  • har nysgerrigheden til at sætte dig ind i nyt fagligt stof, kundens behov og tekniske løsninger
  • måske har erfaring med SAS og SQL – men vi lærer dig hurtigt op, hvis der er noget, du ikke kender til.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Kim Løhde på 29 25 16 78 eller kil@bankdata.dk. Eller du kan kontakte Scrum master Niels G. Mosegaard på 79 24 25 63 eller ngm@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.