Software Developer der fronter DevOps

8600, Silkeborg

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af Den Digitale Bank, hvor vi er frontløberne inden for nye teknologier i Fintech-branchen og udvikler fremtidens online bank.

Vi arbejder efter agile principper (SCRUM) og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur der under-støtter vores performance, leverance, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere. Vi arbejder med en værdi om at skabe ”hele mennesker”.. Stemningen i afdelingen er præget af humor og har en stærk feedback-kultur der sikrer læring og udvikling.

Hos Bankdata får du en unik mulighed for at sætte retningen på Frontend-udvikling der dagligt benyttes af vores 9 medlemsbanker. Med andre ord - du får ansvaret fra dag ét, for at bygge fede software-løsninger.

Du er en succes i rollen, når du:

  • kan samarbejde med dit team om at omsætte behov hos vores kunder til løsninger der laves i min-dre bidder, som løbende leverancer (Continuous Delivery)
  • har fokus på værdiskabelse for kunden og din motivation for at arbejde efter DevOps/Agile princip-per stiger i takt med dit onboarding-program og erfaring i rollen
  • bidrager med forbedringer i team’et, så vi som team udvikler os
  • er med til at udvikle effektive IT-løsninger der indeholder en fremtidssikret arkitektur
  • tager ansvar for din egen udvikling i samarbejde med din leder på løbende udviklingsdialoger

Din personlige udviklingsbane
Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at styre din egen udvikling, tage et ansvar på tværs af fag-området og på sigt også tage et ansvar på tværs af Bankdata. Teknologisk Lead eller Software Architect er blot nogle af de funktioner, du kan udvikle dig ind i over tid. Du får optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger og vil have månedlige udviklingssamtaler med din nærmeste leder. 

Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.

Lidt om dig
Fagligt er din uddannelsesrygsæk formentligt fyldt med en Datalogi, IT-produktudvikling eller en software-ingeniør uddannelse. Måske er du nyuddannet, måske har du flere år på bagen. Du har erfaring eller be-kendtskab med softwareudvikling i frontend-teknologier og har forståelse for web- og mobiludvikling, her-under eksempelvis med:

  • Angular, React eller Vue.js
  • iOS og/eller Android
  • Ionic

Det vil også være en fordel hvis du har kendskab til micro-service softwarearkitektur, og gerne med teknologier som Docker, Prometheus og Grafana. Vigtigst er det, at du sætter retning på din egen faglige udvik-ling, tager ansvar for at løse problemer, når de opstår og giver plads til andre, så vi leverer, lærer og udvikler os som team.

Bankdata som din næste arbejdsplads
Vi er en moderne IT-virksomhed med 800 medarbejdere, der er ejet af 8 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, her-under udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Silkeborg.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk og 28146629, eller Product Owner/Senior Software Developer Nikolas Bram på nbm@bankdata.dk og 7924 2582.

Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt og vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling

Lidt om os:
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.