Developer med med fokus på compliance og dataanalyse til Jyllands stærkeste team

8600, Silkeborg

Kribler det i fingrene på dig for at arbejde med de nyeste teknologier inden for dataanalyse? Og trives du i spændingsfeltet mellem forretning og udvikling? Så læs med her.

”Her får du en god mulighed for at beskæftige dig med compliance og dataanalyse i kernen af den komplekse bankforretning,” siger afdelingsleder Anders Bak Jensen.

Du er både udvikler og konsulent
Som vores nye developer bliver du en del af teamet Kreditregister, Økonomi i Silkeborg. Din rolle er en kombination af en udvikler og konsulent, og dit ypperste formål er at levere dataleverancer af høj kvalitet til kunderne. Samtidig sikrer du stabil drift af indberetninger til danske og europæiske myndigheder – selvfølgelig i tæt samarbejde med dine kolleger.

Du er med til at vedligeholde og højne kvaliteten i vores leverancer og sikre de højeste standarder inden for compliance, når du:

  • udfører dataanalyse til både nyudvikling og kvalitetssikring
  • udvikler nye dataflows, som flytter og sammenkører data
  • igangsætter og følger afvikling af dataflows
  • løbende koordinerer med omverdenen og interessenter, så afdelingens løsninger altid bevæger sig i den rigtige retning og hænger sammen på tværs med andre løsninger

Vi forventer ikke, at du er inde i vores udviklingsmetoder fra dag ét. Derfor sørger vi naturligvis for at give dig et onboardingforløb, hvor du bliver sluset godt ind.

Du har økonomisk sans og indblik i finansverdenen
Du supplerer din viden om økonomi med en solid teknisk indsigt, når du i det daglige sikrer, at banker og myndigheder forstår hinanden på tværs af begrebsverdener. Samtidig har du gode kommunikationsevner og er en teamplayer - så du trives med en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Hvis du har arbejdet med dataanalyse før, er det et plus, men ikke et krav. Derudover forestiller vi os, at du har:

  • en kandidatgrad inden for IT eller økonomi
  • arbejdet inden for finansverdenen
  • erfaring med dataplatforme som SQL, MSSQL, SSIS, Powershell eller BIML.

Ingen kan alting selv, men sammen kan vi alt
Du får 6 skarpe og, til tider, sjove kolleger, der nyder at arbejde sammen. Hos os har den enkelte ikke ansvaret for opgaverne – det har teamet. For når vi løser opgaverne sammen, får vi dækket alle vinkler og sikrer høj kvalitet i leverancerne.

Bankdata hylder den agile tilgang til ledelse. Det betyder, at du og dine kolleger selv sætter retningen og organiserer jer i det daglige. Vi tror nemlig på, at lederskab er i os alle, og at en høj grad af tillid skaber arbejdsglæde.

Gode udviklingsmuligheder
Som ledelse tror vi på, at du trives bedst i jobbet, hvis du udvikler dig. Derfor får du hos os mulighed for at tage relevant videreuddannelse. Alt efter dine egne ønsker er vi også åbne for, at du kan udvikle dig hen mod en anden rolle, for eksempel som domæne arkitekt. 

Spørgsmål?

Tag endelig fat i afdelingsleder Anders Bak Jensen på: 5136 0091 eller ajn@bankdata.dk.

Skal du være en del af teamet?

Så send dit CV og din ansøgning allerede nu og senest den 30. september 2021, da vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata