Software developer – arbejd med de nyeste IT-teknologier inden for finans

8600, Silkeborg eller 7000, Fredericia

Vil du være med til at påvirke slutbrugere direkte med din nysgerrige og innovative tilgang til software development? Og motiveres du af at arbejde med de nyeste teknologier inden for finans? Så hop på denne mulighed for at blive en del af Bankdatas afdelinger Investeringsrådgivning og Formuerådgivning.

Arbejd med et højtprofileret forretningsområde
Som vores nye software developer bliver du en del af enten vores Investeringsrådgivningsteam eller Formuerådgivningsteam, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med Bankdatas kundevendte løsninger til formue- og investeringsrådgivning. Du bliver en vigtig spiller i forhold til at drive afdelingens transformation til øget fokus på frontend-udvikling på en moderne platform med nyeste teknologier.

Samtidig vil du indgå i den daglige drift af løsninger på pensionsrådgivning; investeringsrådgivning og formuerådgivning med stor forretningsmæssig kritikalitet og fokus. Din base bliver i Silkeborg med mulighed for remote working, fleksibilitet og god work-life balance. Specifikt forestiller vi os, at du:

  • bidrager positivt til teamets teknologitransformation
  • medvirker til, at teamet kan lancere nye løsninger på Bankdatas kundevendte platforme og sikre stabil drift på teamets eksisterende løsninger
  • driver udviklingen af løsninger og løfter teamets kompetencer
  • er drivende på nye opgaver i teamet.

En investering i din fremtid
Med mulighed for at arbejde med og dygtiggøre dig inden for de nyeste teknologier i Bankdata øger du din markedsværdi som udvikler. Samtidig kommer du til at dykke ned i IT- og finansverden, hvor du vil få en solid forretningsviden. Hvis du viser engagement og interesse, er der masser af muligheder for udvikling i Bankdata.

Afdelinger med stærk kultur og stort kundefokus
Vi er to stærke udviklerteams, der hører til i afdelingerne Investeringsrådgivning og Formuerådgivning, som skal være både ejer og udvikler af løsninger på Bankdatas kundevendte platforme.

Vi har en meget stærk kultur og er utroligt stolte af, at vi har en af de højeste medarbejdertilfredsheder i Bankdata, selvom det nu ikke overrasker os. Vores fokus er på samarbejde og arbejdsglæde, og vores
ambition er at ligge helt i front og lave fede løsninger, som opfylder kundernes behov! 

Proaktiv og passioneret udvikler med det rigtige mindset
Som en nysgerrig udvikler tør du udfordre status quo og være en aktiv del af et team, som er i gang med en større teknologitransformation. Du er idérig og lader dig ikke begrænse af umiddelbare rammer. Med en dedikation og passion for at udvikle og kode er dit arbejde næsten din hobby, men du forstår samtidig slutbrugerfokuset og forretningsaspekterne. Som en ægte teamplayer ser du kodning som en social begivenhed, og du forstår at lytte oprigtigt til dine kolleger.

Det vigtigste er ikke, hvad du har lavet tidligere, men at du har den rigtige indstilling. Vi forestiller os dog, at du kan sætte hak ved noget af følgende:

  • kandidatgrad inden for IT og softwareudvikling – alternativt en bachelor suppleret med praktisk erfaring
  • solid erfaring med webteknologier såsom CSS, HTML og JavaScript
  • god erfaring med frontend-teknologier
  • 2-4 års praktisk erfaring
  • kendskab til evt. Angular, TypeScript, NgRx og Ionic/Capacitor.

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder for Investeringsrådgivning Ellen Kjær Madsen på +45 7924 2578/ekm@bankdata.dk eller afdelingsleder for Formuerådgivning Jesper Lund Klaris på +45 7924 2655/jlk@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.