Bliv en nøglespiller i vores agile team og bekæmp finansiel kriminalitet!

7000, Fredericia

Er du interesseret i finans-it, nysgerrig på nye digitale trends samt stålsat på at bekæmpe finansiel kriminalitet og ønsker du at være det uundværlige bindeled mellem vores samarbejdspartnere og de Antihvidvask- og Antiterror systemer, vi arbejder med?

Så er denne karrieremulighed her hos Bankdata som backend software developer et job, som du bør tage et nærmere kig på.

Som nøglespiller i et nyoprettet agilt team med base i Fredericia opbygger du digitale barrierer som skal hindre finansiel kriminalitet hos vores tætte samarbejdspartnere; nemlig 9 forskellige banker. Fortsat nysgerrig på muligheden?

Så læs med herunder ift. hvad du konkret skal gøre i jobbet for at være en succes:

 • Inden for de første par måneder kommer du ind under huden på Bankdatas kultur, arbejds-processer og samarbejdspartnere. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.
 • Du finder hurtigt din hylde det nyopstartede team og din motivation for at arbejde efter de agile principper stiger i takt med dit onboarding-program.
 • Du arbejder fokuseret med Bankdatas Antihvidvask- og Antiterror systemer, herunder ad-ministrerer, vedligeholder og udvikler du systemerne samt sikrer integrationen med 3. part systemer. Med andre ord; du får data til at hænge sammen og skaber de bedste digitale bar-rierer for finansiel kriminalitet!
 • Efter din onboarding-periode begynder du for alvor at præge teamet med din energi og du får hurtigt indflydelse på at teamet fungerer, herunder ift. samarbejde, kommunikation og effektivitet.
 • Du suger løbende ny viden til dig og lærer fra dine dygtige kolleger (fordi du simpelthen ik-ke ka’ la’ vær’) og har en fast mentor i Morten Kirk Greve, som bliver din nærmeste leder. Sideløbende tager du teten på at dygtiggøre dine kolleger med dine kompetencer og du er dermed med til at sikre, at I som team spiller hinanden fagligt gode.

Teamet og kulturen som du bliver en del af:

Du bliver en del af et nyetableret team i Bankdata, Fredericia, bestående af 8 kolleger, hvis fokus er Antihvidvask og Antiterror (Team AML). Teamet arbejder efter agile principper med det formål at øge værdiskabelsen ved udvikling af software. Kulturen og værdierne i teamet er kendetegnet ved at vi:

 • Udfordrer status quo; tænker ud af boksen og er proaktiv
 • Fokuserer på WHY, herunder mening og indhold
 • Samarbejder og hjælper hinanden
 • Arbejder med personlig effektivitet og selvledelse; prioriterer i sine opgaver og gør det vig-tigste først
 • Skaber tillid til hinanden og kommunikerer åbent med udgangspunkt i at lytte og forstå hin-anden
 • Giver konstruktiv feedback til hinanden

Dine udviklingsmuligheder:

Teamet vil sætte en helt ny dagsorden og være førende i Danmark i forhold til at bekæmpe digital kriminalitet i den finansielle sektor. Det betyder, at der står en masse døre på klem for dig rent ud-viklingsmæssigt, som du selv skal være med til at åbne. Dine udviklingsmuligheder kan være mange og det er i princippet kun dig selv der sætter begrænsningerne.

Du kommer med en baggrund…

… inden for IT og har forventeligt en uddannelse som datamatiker, datalog eller IT-ingeniør krydret med erfaring fra COBOL samt decentrale platforme (som eksempelvis Linux-, Windows- og SQL-servere).

Du må gerne have erfaring med patch management og rollen som bindeled mellem interne og eks-terne leverandører

Har du viden omkring udenlandske transaktioner vil det være et stort plus.

Vigtigst er det, at du som person er nysgerrig, ansvarsbevidst, proaktiv, empatisk, en holdspiller af natur og ikke mindst er du motiveret for personlig ”bevægelse” (læs: skabe din egen udviklingspro-gression).

I Bankdata tror vi på at den rette adfærd er det vigtigste parameter for succes. Faglige kompetencer kan tillæres.

Er du nysgerrig på at høre mere eller parat til at give dit bud på, hvordan netop du vil gøre en forskel i rollen?

Så kontakt endelig afdelingsleder Morten Kirk Greve på 7924 2785.
Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt og vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling

Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kun-der, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.