Software Developer der fronter DevOps-team

8200 Aarhus N

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af ét ud af to teams, hvis ambition er at blive Danmarks bedste DevOps-teams. Teamet består af 8 dygtige udviklere, der er blandt frontløberne inden for nye teknologier i Fintech-branchen, hvor de arbejder med at skabe fremtidens digitale relation inden for nye områder som Bankassurance eller Personal Finance Management.

Vi arbejder efter agile principper (SCRUM) og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur, der understøtter vores performance, leverance, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere. Du får mulighed for, sammen med dit team, at vælge hvilke teknologier, der bedst understøtter løsningen af et behov. Stemningen i afdelingen er præget af et højt energiniveau med humor, high-fives når vi lykkes med eksperimenter og en stærk feedback-kultur der sikrer læring og udvikling.

Du er en succes i rollen, når du:

  • kan samarbejde med dit team om at omsætte større behov hos vores kunder til løsninger, der laves i mindre bidder, som løbende bliver deployet (Continuous Delivery)  
  • har fokus på værdiskabelse for kunden og din motivation for at arbejde efter DevOps/Agile principper stiger i takt med dit onboarding-program og erfaring i rollen
  • bidrager med forbedringer i teamet, så vi som team udvikler os
  • er med til at udvikle effektive IT-løsninger der sikrer en agil arkitektur
  • tager ansvar for din udvikling i samarbejde med din leder på løbende GPS-dialoger (udviklingsdialoger), hvor I begge er ansvarlige for din kontinuerlige udvikling i Bankdata

Dine udviklingsmuligheder:

Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at præge teknologi-retningen, tage et ansvar på tværs af fagområdet og på sigt også tage et ansvar på tværs af Bankdata. Teknologisk Lead eller Software Architect er blot nogle af de funktioner, du kan udvikle dig ind i over tid. Du får optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger og vil have månedlige udviklingssamtaler med din nærmeste leder, André Steensen, der til daglig coacher cykeltalenter, herunder den danske Verdensmester i landevejscykling. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.


Lidt om dig:

Fagligt er din uddannelsesrygsæk formentligt fyldt med en kandidat i Datalogi, IT-produktudvikling eller en software-ingeniør-uddannelse. Måske er du nyuddannet, måske har du et par år på bagen. Du har under dit studie stiftet bekendtskab med softwareudvikling i Java og har forståelse for en microservice softwarearkitektur med REST-API’er. Kendskab til Angular, OpenShift, Jenkins, Docker, Kubernetes vil også være en fordel i dette job. Vigtigst er det, at du sætter retning på din egen faglige udvikling, tager ansvar for at løse problemer, når de opstår og giver plads til andre, så vi leverer, lærer og udvikler os som team.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Carsten Mengel Læsø på 7177 2503 eller mail cao@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger  om at arbejde hos Bankdata.