Bliv software developer i et team, hvor du får lov at arbejde med nye teknologier

7000, Fredercia

Vi søger 2 nye software developers som kommer til blandt andet, at arbejde med fundamentet for bankernes selvbetjeningsløsninger. I teamet udstiller vi funktionaliteter i online kanalerne Netbank Privat og Erhverv samt løsninger til bankrådgivernes portal.

Dette job er til dig som har motivation for at udvikle nye features og vedligeholde eksisterende applikationer samt være med til at definere de gode løsninger og sikre en høj kvalitet i et af Danmarks største it-finans-huse.

Dine arbejdsopgaver dækker over:

  • Inden for de første par måneder kommer du ind under huden på Bankdatas kultur, arbejdsprocesser og samarbejdspartnere. Du får skræddersyet et personligt onboarding program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.
  • Du sparrer med teamets øvrige software developers om defineringen af løsningsdesign.
  • Du er med til at sikre det tværfaglige samarbejde med de øvrige teams.
  • Du indgår i dialog med kunder og eksterne samarbejdspartnere og omformer forretningskrav til konkrete løsninger sammen med dit team
  • Du er med hele vejen fra definition og design af opgaven til release og idriftsætning, hvor teamet også selv tager supporten på dét, I har sat i produktion.

Din rygsæk er fyldt med…
…en proaktiv indstilling, en naturlig nysgerrighed og en stor interesse i at tage ejerskab for dine opgaver samt finde nye måder at gøre tingene smartere på. Du har lyst til at samarbejde og sparre med kolleger på daglig basis, fx når I reviewer hinandens kode.

Lidt om dig
Fagligt er din uddannelsesrygsæk formentlig fyldt med en datalogi, professionsbachelor i software udvikling, eller en software-ingeniør uddannelse. Måske er du nyuddannet, måske har du flere år på bagen. Du har erfaring eller kendskab til fullstack softwareudvikling, herunder eksempelvis med:

  • Angular
  • Java & Spring boot
  • Cobol

Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til microservice softwarearkitektur og gerne med teknologier som Docker, Openshift, Prometheus og Grafana. Du har lyst til at arbejde med udvikling i et agilt setup, besidder en positiv energi samt et stort engagement og drive for at gå forrest.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten Kirk Greve på 29 47 23 30. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stilling


Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.