Software developer – bidrag til det højt prioriterede pensionsområde

8600, Silkeborg

Vil du være med til at påvirke slutbrugere direkte med din nysgerrige og innovative tilgang til software development? Og motiveres du af at arbejde med de nyeste teknologier inden for finans? Så hop på denne mulighed for at blive en del af Bankdatas afdeling for Formuerådgivning, hvor vi arbejder med kunde og rådgivervendte løsninger med stort forretningsfokus.

Et job med et højt fokusområde
Som vores nye software developer bliver du en del af Pensionsrådgivningsteamet, som sidder med forretningsløsninger med høj kompleksitet og stort forretningsfokus. Pensionsområdet er et område som bankerne har stor interesse i, og du bliver derfor en vigtig ressource i at indfri bankernes strategiske ambitioner på pensionsområdet. Din base bliver i Fredericia med mulighed for remote working, fleksibilitet og god work-life balance.

Specifikt forestiller vi os, at du:

  • bidrager positivt til teamets teknologitransformation
  • medvirker til, at teamet kan lancere nye løsninger på Bankdatas kundevendte platforme og sikre stabil drift på teamets eksisterende løsninger
  • driver udviklingen af løsninger og løfter teamets kompetencer på Java-udvikling
  • er drivende på nye opgaver i teamet.

En investering i din fremtid
Med mulighed for at arbejde med og dygtiggøre dig inden for de nyeste teknologier i Bankdata gør du hurtigt dig selv attraktiv – ikke kun internt i Bankdata, men også i andre virksomheder. Samtidig kommer du til at dykke ned i IT- og finansverden, hvor du vil få en solid forretningsviden. Hvis du viser engagement og interesse, er der masser af muligheder for udvikling i Bankdata.

Afdeling med forretningsfokus og stærk kultur
Vi er et stærkt udviklerteam med meget stor forretningsviden, så du kan altid finde svar om forretningen hos os, da vi har stort fokus på videndeling.

Teamet hører til i afdelingen Formuerådgivning, som er både ejer og udvikler af løsninger på Bankdatas kundevendte platforme. Vi har en meget stærk kultur og er utroligt stolte af, at vi har en af de højeste medarbejdertilfredsheder i Bankdata, selvom det nu ikke overrasker os. Vores fokus er på samarbejde og arbejdsglæde, og vores ambition er at ligge helt i front og lave fede løsninger, som opfylder kundernes behov! 

Proaktiv og passioneret udvikler med det rigtige mindset
Som en nysgerrig udvikler tør du udfordre status quo i et ellers erfarent IT-team. Du er idérig og lader dig ikke begrænse af umiddelbare rammer. Med en dedikation og passion for at udvikle og kode er dit arbejde næsten din hobby, men du forstår samtidig slutbrugerfokuset og forretningsaspekterne. Som en ægte teamplayer ser du kodning som en social begivenhed, og du forstår at lytte oprigtigt til dine kolleger.

Det vigtigste er ikke, hvad du har lavet tidligere, men at du har den rigtige indstilling. Vi forestiller os dog, at du kan sætte hak ved noget af følgende:

  • kandidatgrad inden for IT og softwareudvikling – alternativt en bachelor suppleret med praktisk erfaring
  • solid erfaring med Java og integrationer til eksterne systemer
  • kendskab til COBOL – dette er et krav
  • 2-4 års praktisk erfaring
  • kendskab til evt. BizTalk/IIS, COBOL/Mainframe og platform-as-a-service.

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Jesper Lund Klaris på +45 7924 2655 eller jlk@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.