Softwareudvikler med potentiale til arkitektrolle

8600, Silkeborg 

Kunne du tænke dig en betydningsfuld rolle for vores fremadrettede rejse inden for DevOps og fremtidens digitale bank? Og brænder du for microservices, micro frontends og at få mange teams til at lykkedes med at bidrage til den samme løsning?

”Det her job er en unik mulighed for at arbejde med spændende faglige udfordringer, vidensdeling imellem dygtige teams og ikke mindst for at prøve kræfter med arkitektrollen,” forklarer Rune Lippert, afdelingsleder –  Relationsbank.

Ban vejen for fremtidens digitale bank
Som arkitekt får du – i tæt samarbejde med kompetente kolleger – ansvar for at udvikle vores digitale bank med fokus på selvbetjeningsløsninger og næste generation af Bankdatas mobile bank og netbank. Samtidig er du med til at supportere Bankdatas strategiske initiativer med henblik på opbygning af en DevOps-kultur. Derudover er det din opgave at skabe overblik over vores systemlandskab og ikke mindst skabe et netværk i Bankdata.

Et kig ind i fremtiden
Vi leder efter en kommunikativ stærk udvikler, der har prøvet eller ønsker at prøve kræfter med arkitektrollen. Du får flere dygtige og erfarne arkitekteter, der er klar til at give dig sparring og hjælpe dig til at blive en success i rollen.

Som arkitekt i Bankdata får du rig mulighed for at være med til at sætte dit præg på arkitekturen på tværs af Bankdata, og du kommer til at bidrage til den samlede arkitekturledelse af Bankdata, hvor vi netop står over for lanceringen af en spændende og ambitiøs 2025-strategi.

”Der er masser af mulighed for, at du kan udvikle dig til arkitekt og præge den tekniske arkitektur på tværs af Bankdata.” – Rune

Mange kompetente samarbejdspartnere
Du bliver en central del af Bankdatas nye Mobilbank, der allerede nu tæller en del udviklingteams. I løbet af den nærmeste fremtid er det vores ambition at blive et fagligt fællesskab på omkring 14 Scrum-teams. Stillingen giver dig et meget bredt samarbejde på tværs af Bankdata samt tæt dialog med kunder og interessenter.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • deltage på tværs af vores udviklingssetup, afdelinger og forretningsinteressenter i forhold til tekniske problemstillinger
 • sikre god arkitektur omkring den digitale bank, både i forhold til programmet, men også i forhold til de teams i andre områder hos Bankdata og uden for Bankdata, der arbejder på relationsbanken
 • hjælpe med bedømmelse og udvælgelse af gode frameworks og libraries
 • håndtere løsningsdesign på nye features sammen med andre udviklingsteams
 • samarbejde ift. projektkoordinering og hjælpe med afklaring i forhold til kommende features og opgaver
 • skabe overblik over systemlandskab og organisationslandskab – integrationer, framework og teams (afdelinger og områder)
 • deltage aktivt i at sikre teknisk vidensdeling på tværs af teams inden for og uden for Bankdata, der arbejder på relationsbanken.

Forandringsagent med ambitioner

 • Det er et krav, at du har nogle års erfaring fra et agilt udviklingsteam og med udvikling af software, og det er en fordel, hvis du har erfaring som team lead, tech lead eller arkitekt, men det er bestemt ikke et krav. Så længe du har lyst til at prøve kræfter med arkitektrollen i tæt samspil med 2 dygtige kolleger.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med native apps, hybrid apps og alternativ webudvikling.
 • Vi ser også gerne, at du måske har erfaring med kravsafklaring med domænespecialister, forretning og PO’er, ligesom du også gerne har erfaring med koordinering og samarbejde på tværs af flere udviklingsteams.
 • Det er et plus, hvis du har kendskab til Angular og SPA.

Som arkitekt i Bankdata er det vigtigt, at du har god forståelse for software udvikling, agile principper, og principper som microservices, DevOps og continuous delivery. Desuden er det vigtigt, at du trives med en central rolle, hvor der er meget kommunikation og en del tværgående koordinering. Vi starter dig op i et softwareteam, så du lærer løsningen og Bankdata at kende, men stille og roligt forventer vi, at arkitektrollen vil fylde mere og mere af din dagligdag.

Som person er du kommunikativ stærk, og du trives med at stille dig op på ølkassen og sprede viden samt koordinere opgaver på kryds og tværs. Du er i stand til at formidle komplekse tekniske problemstillinger på tværs af forretning og udviklingsteams både inden for og uden for Bankdata. Desuden følger du med i udviklingen inden for udviklingsprincipper, frameworks og tools, og endelig har du gennemslagskraft over for både kolleger, interessenter og ledelse.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt og senest d. 15.03.2021.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.