Software developer – byg fremtidens mainframe tools og frameworks

8600, Silkeborg eller 8200, Aarhus N

Har du lyst til at arbejde med mainframe, og er du klar til at kaste dig ind i kampen for at modernisere udviklingsplatformen? Og vil du nyde at gøre det i et team med dybe faglige debatter, og hvor din udvikling er en prioritet?

Så har vi her en mulighed, du ikke finder mange andre steder.

Bliv en del af Udviklingsværktøjer
Du bliver en del af et hardcore Scrum-team på 7 erfarne kolleger inderst inde i vores softwaremaskinrum. Det er os, der bygger de frameworks, som Bankdatas andre udviklere arbejder i, og giver dem de rigtige tools.

Vi er nu i gang med en spændende udvikling af vores mainframe-værktøjskasse, så den i højere grad minder om værktøjskasserne fra Java og C#. Det er et komplekst projekt, hvor vi fører det bedste fra den decentrale verden ind i mainframen. Og det har vi brug for din hjælp til.

”Der er en fed stemning i teamet, fordi alle bliver udfordret til at tænke værktøjer på nye måder. Det skal vi udbrede til resten af huset, og på den måde er vi ”små sælgere”. Samtidig vil vi gerne blive endnu bedre til co-creation og at holde fast i den gode dialog,” siger Thomas Højmark Grønbæk, afdelingsleder –Udviklingsværktøjer.

En hverdag med agile processer og fokus på kode
Vi har kørt agilt længe, og vores arbejdsgange er veldrevne, så når du først har fået fundamentet på plads, bliver det let for dig at tage fra.

Din hverdag kommer til at bestå af at:

  • samarbejde i teamet eller at køre koden i mål alene, alt efter hvad der er optimalt
  • snakke løsninger på plads med product ownere og kolleger i huset
  • vejlede og undervise dine kolleger på open sessions
  • være med til at ramme den elegante balance, hvor vi er compliant, uden at der opstår friktion
  • drive support ca. 20 % af din tid.

Du udvikler dig side om side med vores mainframe
”Jeg ved, at vi lever af brainpower, og derfor holder jeg oftere udviklingssamtaler, end man måske ellers ville gøre. Nogle bliver seniorudviklere, leads eller domæneaktitekter – så mulighederne er mange,” afslutter Thomas Højmark Grønbæk.

I Udviklingsværktøjer er alle inputs velkomne, fordi det er vigtigt, at vi udvikler de helt rigtige løsninger, når de skal bruges af Bankdatas mere end 300 udviklere. Derfor går vi meget op i at have dybdegående diskussioner undervejs. Vores mantra er ”you build it, you run it”.

Og selvom vi er placeret på to forskellige lokationer, så er vi et team, der prioriterer det sociale og fx har online quizzer en gang imellem, når nu vi for tiden ikke kan mødes ved skrivebordene eller kaffeautomaterne. 

Stærk i backend og objektorienterede sprog
Du har måske 3-5 års erfaring, men vi er også åbne over for en nyuddannet, der har mod på at udfordre os, når vi debatterer løsninger. Du er vant til at arbejde agilt og med DevOps.

Vi ser gerne, at du:

  • er uddannet datalog, cand.it., softwareingeniør, datamatiker el.lign.
  • kender til god praksis omkring test og kvalitetssikring
  • har erfaring med mainframe, men også med COBOL, Java og databaser
  • har erfaring med følgende, eller er klar på at lære nyt: REXX, ISPF, DB2, CICS, JCL, pipelines, monitorering/insights og repos.

Vil du med os på rejsen?
Så søg allerede i dag, for vi inviterer løbende til samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Udviklingsværktøjer Thomas Højmark Grønbæk på 2244 4118 eller tgr@bankdata.dk.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.