Software Engineer - Skab flow og trivsel for 500 Developers – nyuddannet eller erfaren

7000, Fredericia eller 8600, Silkeborg

Brænder du for at skabe stærke udviklingsværktøjer, som sikrer hastighed og flow blandt 500 udviklere?
Får du energi af at udvikle og optimere de developer tools og tool chains, som udgør hjertet i Bankdatas skabelse af innovativ finansiel software?
Har du mod på spændende tekniske udfordringer, cutting edge teknologi og på at indgå i et ekstremt kompetent team?

Så er det måske dig, vi søger til vores udviklingsværktøjsområde. Her får du gode udviklingsmuligheder, mulighed for at yde indflydelse bredt i organisationen og indgå i et stærkt fællesskab med mange dygtige kolleger.

Hvis du kommer med energien og lysten til at lære, så sørger vi for et solidt oplæringsprogram

Du vil blive tilknyttet vores developer tools og tool chains team og gennemgå et grundigt oplæringsforløb, hvor vi prioriterer sidemandsoplæring af dygtige og erfarne kolleger. På den måde udvikler du de helt rigtige kompetencer til at løse opgaverne og får en unik viden og relation til dine team kolleger. Er du allerede erfaren inden for domænet, tilpasses din onboarding selvfølgelig hertil, og det er blot et stort plus. 


Central i en stor teknologi-organisation og med stort formål og impact

Du bliver en del af afdelingen Udviklingsværktøjer, som udvikler og supporterer de tools, tool-chains og frameworks, som sikrer, at Bankdatas ca. 500 udviklere har effektive, stabile og compliant tools, der gør dem i stand til at være produktive hver dag! Grundlæggende sørger vi for, at infrastrukturen for mange udvikleres daglige opgaver er optimeret, så de enkelte udvikleres arbejde understøttes optimalt af eksempelvis Source Control Management, Build Pipelines, Dependency management, etc. Det er et arbejde med stort formål og impact på organisationen. Du vil få 20 kompetente kolleger i afdelingen og 11 stærke teamkolleger. Teamet har medarbejdere i Fredericia og Silkeborg, og du kan få fast arbejdssted, hvor det passer dig bedst.

Meget mere end blot udvikling

Din hverdag kommer til at bestå af:

 • udvikling, scripting, konfiguration og automatisering af en portefølje af kritiske DevSecOps udviklingsværktøjer
 • at eksperimentere og validere tekniske løsninger og arkitektur, ofte i en bredere kontekst på tværs af Bankdata
 • at være med til at skabe den elegante balance, hvor vi er compliant uden at der opstår friktion
 • at sikre stabil og effektiv drift på kritiske udviklingsværktøjer 
 • support til udviklere i forbindelse med deres brug af teamets produkter. Vi prioriterer at levere stærk support, og ansvaret går på skift, så vi sikrer at alle har bred indsigt, og at vi løfter som ét hold.
 • kommunikation med product owners og kolleger i huset, så vi får bygget de bedste løsninger, der dækker deres behov

Du udvikler dig, mens du udvikler fremtidens udviklingsværktøjer

”Jeg ved, at vi lever af brainpower, og derfor holder jeg oftere udviklingssamtaler, end man måske ellers ville gøre. Nogle bliver seniorudviklere, leads eller domæneaktitekter – så mulighederne er mange,” siger afdelingsleder Thomas Højmark Grønbæk.

I Udviklingsværktøjer er alle inputs velkomne, fordi det er vigtigt, at vi udvikler de helt rigtige løsninger, når de skal bruges af op til 500 udviklere. Derfor går vi meget op i at have dybdegående diskussioner undervejs. Vores mantra er ”you build it, you run it”.

Og så prioriterer vi både i team og afdeling det sociale højt, fx team events og innovation med to årlige UDS innovations days, hvor vi bryder hverdagen for at tænke nyt og innovativt.

Om dig

Vi ser gerne, at du:

 • har et stærk drive for læring og et ”learn it all” mindset
 • er uddannet datalog,  cand.it., softwareingeniør, datamatiker el.lign.
 • har erfaring med udvikling, scripting, konfiguration og automatisering af udviklingsværktøjer og infrastruktur
 • har erfaring med support og dokumentation og har god praksis på områder som arkitektur, test og kvalitetssikring
 • evner at drive agendaer der kræver planlægning og kommunikation med andre interessenter
 • føler ejerskab og stolthed omkring de ting du skaber og arbejder med

Vil du vide mere eller søge jobbet?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Udviklingsværktøjer, Thomas Højmark Grønbæk på 2244 4118 eller tgr@bankdata.dk eller Product Owner Peter Trojel på ptr@bankdata.dk eller tlf. 2835 5717. Vi holder samtaler løbende og forventer opstart til august.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Søg stillingenBankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.