Studerende med gode Java kompetencer og stort fagligt & person-ligt potentiale søges til kapitalmarkedsområdet

7000, Fredericia

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så grib muligheden for at blive software developer i Bankdatas Kapitalmarkedsområde. Vi søger en studerende med IT-baggrund med potentiale til fastansættelse til forretningsområdet.

Få indblik i komplekse udviklingsopgaver
Som software developer i Kapitalmarkedsområdet kan du f.eks. blive en del af Bankdatas Corporate Action Team. Et stærkt team med et stort engagement, hvor du vil komme til at samarbejde med erfarne og dygtige kolleger. Teamet er et ud af 8 teams på kapitalmarkedsområdet om udgør grundstammen af IT-systemer vedr. handel og administration af aktier og obligationer for nogle af Danmarks største pengeinstitutter. Teamet har base i Fredericia, hvor du også vil få arbejdssted.

Vi arbejder blandt andet med udvikling af Backend, Frontend, API’er, PaaS og Microservices og vi benytter eksempelvis følgende teknologier Cobol, Java, Angular, Rest og Jenkins hvortil et godt kendskab vil være en klar fordel.

Vores løsninger er komplekse, og det indebærer fokus på software af høj kvalitet. Vores produkt er centralt i pengeinstitutternes strategi, og derfor er leverancer til tiden og faglig sparring på et højt niveau en forudsætning.

Opgaverne vil blandt andet omfatte ny-udvikling af IT-løsninger, afklaring af forretningens behov og udfordringer, test og efterfølgende support af systemer.

Aktiv medspiller med stort drive
Vi arbejder agilt ud fra metoden Scrum og du vil indgå i et Scrum team på 7 kolleger. I tæt samarbejde med Product owner, Scrum master og de andre team members vil I levere værdifulde løsninger til pengeinstitutterne.

For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive, og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og i dialog med pengeinstitutterne.

Forretningsforståelse og Java-erfaring
Vi leder efter en kollega, der har en kombination af forretningsindsigt og Java-udviklingskompetencer. Du behøver ikke have lige godt kendskab til begge felter, for vi sørger for de nødvendige kurser og oplæring.

  • Du læser Cand. IT eller lignende uddannelse og er blandt de dygtigste indenfor din årgang.
  • Du har mulighed for at sidde 1-2 dage om ugen i Fredericia. Vi er meget fleksible omkring eksamensperioder og ferie.
  • Du har erfaring med Git, ApiGee, Postman, Angular og Rest eller lignende værktøjer.
  • Et analytisk mindset og formår at nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser.
  • Du kan drive opgaver og vidensdele dem med teamet, og du er ikke bange for at kaste dig over opgaver du ikke har prøvet før
  • Det er en fordel du besidder viden om kapitalmarkedet men ikke et krav, du skal dog have lyst til at tilegne dig den viden.
  • Da vi arbejder med Scrum er det vigtigt du er proces orienteret i løsningen af opgaver og vil lære af den.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nichlas Nørgaard 60 77 56 31 / nbn@bankdata.dk

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at holde samtaler i januar måned.

Søg stilling

Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, her-under udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkur-rencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.
Vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata her.