Skarpe Java-talenter til DevOps-udvikling

INCUBA i Aarhus

Bankdata arbejder for nogle af de mest kendte brands inden for finanssektoren, vi er gået all-in på DevOps i vores agile udvikling, og vi inviterer dig til at være med.

Bankdata er et moderne it-udviklingshus med 750 ansatte fordelt på lokationer i Fredericia, Aarhus og Silkeborg samt en afdeling i Indien. Bankdata er et af de største it-udviklingshuse inden for den finansielle sektor og leverer totale it-løsninger til den danske bankverden.
Bankdata er kundeejet og opfylder medlemsbankernes behov for moderne, sikre og stabile it-løsninger på både teknologisk og systemmæssigt niveau, så de er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Hvis du vil være med, kommer du både til at kode Java EE, skrive use cases, definere test cases og arbejde med effektivisering af it-løsninger. Men du vil også komme til at drive forretningsudviklingen i en hel sektor, hver gang du enten koder, understøtter et behov eller undersøger et UX feedback loop. Hos os vil du få direkte indflydelse på udviklingen sammen med vores pengeinstitutter.

Vi forventer, du har en længerevarende relevant it-uddannelse med fokus på datalogi og/eller softwarekonstruktion. Du har, igennem dit studie, stiftet bekendtskab med softwarearkitektur herunder microservices, Java EE softwareudvikling, BitBucket og Git.
Af andre buzzwords kan nævnes: OpenShift, Kubernetes, Docker, Jenkins og Angular. Du er forventeligt nyuddannet eller har et par års erfaring.

Du skal være klar til at blive omringet af 110 kompetente kolleger, som du kan inspirere og blive inspireret af. Det er vigtigt, at du er god til at samarbejde, er analytisk og lægger stor energi og kvalitet i dit arbejde.

Du bliver en del af et DevOps team i en professionel IT-udviklingsafdeling med høj faglighed i et spændende fagområde. Samarbejdet i og på tværs af disse teams er baseret på respekt og engagement, og der er også plads til en afslappet og humoristisk omgangstone. I teamet indgår du på lige fod med dine kollegaer og har indflydelse på, hvilke arbejdsopgaver du løser.

Vi tilbyder dig gode karrieremæssige udviklingsmuligheder, en konkurrencedygtig og fleksibel lønpakke, fokus på videreuddannelse og vidensdeling, mulighed for op til syv ugers ferie, flextid, bruttolønsordning, gunstig honorering af overarbejde og gode pensionsforhold – bare for at nævne et par stykker.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tine Enevold Poulsen på 27284129 eller tep@bankdata.dk eller afdelingsleder André Valgren Steensen på 79242748 eller ads@bankdata.dk.
Men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Søg stillingen