Nyuddannet softwareudvikler til optimering af låneprocesser

Bankdata, Silkeborg

Vil du udvikle komplekse kreditsystemer til nogle af de største aktører i den finansielle sektor i Danmark? Og vil du have en hverdag i et stort IT-hus, som arbejder med DevOps og SAFe?

Så inviterer vi dig indenfor til en udfordrende hverdag, hvor du på én gang får kendskab til de store pengeinstitutters beslutningsværktøjer og hele det bagvedliggende udviklingsarbejde. Her får du virkelig mulighed for at sætte dit præg på vores fremtidige låneprocesprogram og samarbejde tæt med et kompetent team.

”Du vedligeholder og udvikler nye løsninger, der har stor betydning for vores kunder, og som er en del af et stort strategisk program,” fortæller din nye leder Gitte Kaalund.

Bliv en del af et agilt team
Du får din hverdag i afdelingen Lån og Finansiering 1, som består af 2 DevOps-teams, som arbejder med continuous delivery. Afdelingen består af udviklere, forretningskonsulenter med bankudddannelse og Scrum masters. I dit nye team forvalter vi en produktportefølje, og din hverdag vil være sammensat af mange forskellige typer af opgaver, såsom refinement af user stories, kodning, udarbejdelse af testcases og fejlsøgning.

Vi beskæftiger os med en bred skare af teknologier – både COBOL og Java – hvilket stiller store krav til vores fleksiblitet. Fælles for os er vores drive for at levere vedligeholdelsesvenlige, moderne løsninger, som dækker pengeinstitutternes behov, samtidig med at vi hele tiden har fokus på at følge med udviklingen.

”Vi arbejder efter den agile skaleringsmetode SAFe, hvilket betyder, at der planlægges 5 sprint af 14 dage ad gangen. Og så er teamets hverdag bygget op omkring Scrum-events – planning, daily, retrospektive, review og så videre,” fortæller Gitte.

En god blanding af nyudvikling, drift og vedligehold
Vi er i fuld gang med at optimere vores låneprocesser, hvilket har stort fokus hos vores kunder. Dine opgaver bliver:

  • at tage ansvar for en portefølje af systemer, som du skal holde kørende og optimere, så vi løser pengeinstitutternes behov
  • design af løsninger og nyudvikling
  • at være i dialog med domænearkitekter, så løsningerne passer i det større setup
  • drift og vedligehold af eksisterende løsninger.

”Du får rig mulighed for at udvikle dig i stillingen, og vi afholder udviklingssamtaler minimum 4 gange om året for at understøtte din udvikling.” – Gitte

Udfordringer, udvikling og godt fællesskab
Stillingen kræver, at du hurtigt og effektivt kan sætte dig ind i kompleks infrastruktur, rammer og behov. Til gengæld får du lynhurtigt skabt god kontakt – både i og udenfor Bankdata – og du får hurtigt at mærke, hvordan frihed, ansvar og udviklingsmuligheder præger dagen. 

Nysgerrig udvikler med gåpåmod

  • Du har en kandidatgrad i datalogi, eller også er du softwareingeniør eller har en længere videregående uddannelse i softwarekonstruktion eller IT-produktudvikling – men har du erhvervet dig relevant erfaring på anden vis, hører vi også gerne fra dig.
  • Du kan være nyuddannet, men har du haft relevant studiejob, vil det være en fordel.
  • Du har erfaring med en eller flere af følgende teknologier: Java EE, Angular, Bitbucket, Git.
  • Din primære interesse ligger inden for backend, og du har stærke Java EE-kompetencer på en OpenShift-platform med Docker og Kubernetes.
  • Du har erfaring med Jenkins og IntelliJ – og også gerne microservice-arkitektur.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Angular til frontend-delen.

Du er nysgerrig efter at prøve nyt, og du ser kompleksiteten i jobbet som en spændende udfordring. Derudover har du et godt gåpåmod, så du kan gå forrest og hjælpe dine kolleger med at udvikle nye løsninger.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Friis Kaalund på 79242698.
 
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt og senest d. 15. august 2020.


Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 11 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.