Java software developer til nyt udviklingsprojekt for banksektoren

Bankdata, Silkeborg

Vil du kickstarte karrieren i et stort IT-hus og et visionært team, der arbejder med DevOps og SAFe? 


Du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af et nyt værktøj, der vil udgøre beslutningsgrundlaget for bankrådgivere i erhvervssektoren, når de skal godkende lån til store summer.
”Det er et komplekst forretningsområde, som du skal lære at kende og navigere i, så du kan lave skræddersyede produkter. Men det er blot én del af det spændende ved at udvikle hos os,” fortæller afdelingsleder Alex Zakrisson, som bliver din nærmeste leder.


Udvikling, sparring, drift
Du indgår i et DevOps-team, der arbejder med continuous delivery, så du løbende lægger dine løsninger i produktion på en OpenShift-platform med Docker og Kubernetes. Her bliver du en del af vedligehold og udvikling af både et tinglysningssystem og af det nye projekt for erhvervssegmentet, som skal udgøre et effektivt beslutningsgrundlag for rådgivere i banksektoren.

”Vi er ved at tegne de store linjer for en ny version af løsningen, der p.t. er 15 år gammel – og vi skal skabe det fra bunden, så den bliver tidssvarende,” forklarer Alex.

Sammen med teamet vil du:

  • udvikle både front- og backend, herunder REST-API’er som microservices
  • kigge på den nuværende løsning og sparre med forretningskonsulenter, interessenter, arkitekter og UX’ere for at skabe den mest optimale, brugercentrerede løsning
  • refine på løsninger ud fra forretningsbehov
  • drifte eksisterende systemer sammen med teamet – dette er dog ikke overskyggende.

Din udvikling
De første par måneder kommer du ind under huden på Bankdatas kultur, arbejdsprocesser og samarbejdspartnere. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast buddy i forløbet, som tager god hånd om din indflyvning i teamet og de mange spændende opgaver, der venter dig.
Vi vægter trivsel, personlig udvikling og videreuddannelse højt og vil løbende holde minimum 4 samtaler om året om dine mål og opgaver, så vi sørger for, at du udvikler dig i den retning, du ønsker. Måske er det derfor, at vi har meget få medarbejdere, der forlader os.

Velkommen til Lån & Finansiering
Dit nyt team er en del af Lån & Finansiering, som har kontor i Silkeborg. Vi er 10 kolleger med forskellige roller, herunder udviklere, forretningskonsulenter, scrum master og product owner. Vores hverdag er drevet af højt humør og holdånd, når vi lykkes med vores eksperimenter. Vi har fokus på at udvikle ordentligt fra start – god arkitektur, solide forretningsmæssige analyser, etc. – og vi var de første i Bankdata til at udvikle Java-applikationer på OpenShift-platformen. Vi er altså dem, der går forrest, når det kommer til ny teknologi.

Backend-fokuseret udvikler med stærke Java EE-kompetencer
Du er samarbejdsvillig i et team og tager ansvar for opgaverne. Når du er kommet ind i arbejdet, forventer vi desuden, at du tænker problemløsning ind, når du koder, og ikke bare koder ud fra en forhåndsdefineret specifikation. 

Derudover regner vi med, at du:

  • har en kandidat i datalogi, IT-produktudvikling, software engineering eller lignende
  • primært er interesseret i backend og har stærke Java EE-kompetencer på en OpenShift-platform med Docker og Kubernetes
  • har erfaring med Bitbucket, Git, Jenkins og IntelliJ
  • taler og skriver dansk ubesværet.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med micro-service-arkitektur samt Angular til frontend-delen.

Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Alex Zakrisson på: 2624 4898. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag via dette link.

Vi glæder os til at høre fra dig.