Softwareudviklere med seniorpotentiale – tag din karriere til næste skridt

7000 Fredericia


Vil du udvikle og forbedre samfundskritisk IT-infrastruktur, der hjælper hr. og fru Danmark med at få en god og tryg oplevelse, når de handler aktier?   


Så bliv en del af et team, hvor vi tager din faglige udvikling alvorligt, uanset hvor meget eller lidt erfaring, du har med i bagagen.


”Vi kigger ind i en fremtid med et teknologiskifte over til en PaaS, Java-og cloud-baseret verden, som du i den grad er med til at påvirke,” fortæller afdelingsleder Nikolaj Nikolov.


Tag dit fag til nye højder
Som softwareudvikler bliver du en del af vores forretningsområde Kapitalmarked, hvor du er med til at sørge for, at Bankdatas kunder arbejder på velfungerende og fremtidssikrede platforme. På den måde sikrer vi, at kunderne får en god og tryg oplevelse, når de handler aktier – og et hurtigt overblik over deres aktieportefølje. 

Opgaverne vil blandt andet omfatte:


  • nyudvikling af IT-løsninger
  • afklaring af forretningens behov og udfordringer
  • test og efterfølgende support af systemer.


Du arbejder med mange forskellige løsninger, men primært Java og .NET, med fokus på dataintegration og at stille data til rådighed i værdikæden – altid i forhold til aktiehandel. Derudover arbejder du med at modernisere vores platform endnu mere, så vi er up to date med fremtiden. 


Tag den retning, du vil
Hos Bankdata gør vi vores for, at du kan udvikle dig. Det hele afhænger af dit udgangspunkt, timingen og dine ønsker. Du kan fx arbejde dig hen mod at blive senior softwareudvikler, arkitekt eller Product Owner og på sigt tage ansvar for andre områder på tværs af Bankdata.

Desuden får du et skræddersyet onboarding-program og en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet.


Aktiv medspiller
Vi arbejder agilt ud fra metoden Scrum, og du vil indgå i et Scrum-team på 7 kolleger. I tæt samarbejde med en Product Owner, en Scrum Master og de andre team members vil I levere værdifulde løsninger til pengeinstitutterne. Uanset hvad, kan du se frem til et arbejdsmiljø, hvor vi vil gøre det godt – både rent fagligt og overfor hinanden, for et godt råd fra en hjælpsom kollega er aldrig langt væk.


”Vi er et ret erfarent team, og lige så meget, som vi har vores fag i centrum, lige så vigtigt er det, at vi har det sjovt.” – Nikolaj


Java-/ .NET udvikler med ambitioner

Det er et krav, at du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende rolle med Java og .NET-udvikling.


Bankdata

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.

 

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via linket nedenfor. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nikolaj Nikolov på 21 22 87 24 / nin@bankdata.dk eller Nichlas Busch Nørgaard på 60 77 56 31/ nbn@bankdata.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen